Wij maken affiliate toegankelijk!
Affiliate blogger sessions

Wij staan op Affiliate Blogger Sessions

Geïnteresseerd in geld verdienen met je website? Als affiliate kan dat, snel en gemakkelijk. Wil je meer weten over affiliate en kennis maken met mensen die al succesvol zijn, ga dan naar Affiliate Sessions op 12 april a.s. in Amsterdam.

Wat vind je allemaal op dit evenement?

– tientallen sprekers uit het veld
– verschillende speciale sessies
– een markt met meer dan 20 kraampjes.

Je toegangsbewijs is goed voor de hele dag en is inclusief hapjes, drankjes, een uitgebreide luxe lunch, een borrel, goodiebag en natuurlijk entree voor alle sessies, de markt en de sprekers. 

Wie doen er mee aan Affiliate Sessions?

Alle grote namen zijn van de partij: TradeTracker en Tradedoubler, Daisycon, Contexify, Stellia CMS en vele anderen. Je vindt ze bij de verschillende kramen waar je je vragen kunt stellen aan de experts van grote organisaties. Je kunt sparren met affiliates, kennis maken met de grote affiliate netwerken, met adverteerders en met publishers. 
Er zijn verschillende podia waar gedurende de dag speciale sessies zijn en interessante sprekers komen vertellen wat de kortste weg is naar succes. Wat moet je doen en wat vooral niet?

Het programma van Affiliate Sessions

Het Affiliate Sessions Event is verdeeld in tal van sessies waar je je kennis over affiliate kunt verbreden en verdiepen. 
Om 10.00 uur is de Kick-Off, op de hoofdtribune zal Jennifer Kok, affiliate expert bij Affiliateblogger de spits afbijten, meteen gevolgd door de eerste sessie: de Keynote sessie “De toekomst van affiliate marketing”. Jelle Oskam en Bas Weiler van Adidas vertellen je hoe de toekomst van affiliate marketing er uit ziet. Zij vertellen onder meer over GDPR en data en over de ontwikkeling van het eco systeem. 

Na een korte pauze, waarin je wat kunt eten en drinken en na kunt praten met anderen, start de tweede sessie: Contextual commerce: hoe ga je hiermee om? Ali Lotfi, eigenaar van Contexify, vertelt je alles over Contextual Commerce: hoe werkt het, wat zijn voordelen, nadelen en valkuilen? Denk aan Chatbots en in-app betalingen waarbij de bezoeker niet meer wordt omgeleid naar de website van de adverteerder. Hoe speelt affiliate marketing hier op in?

Je kunt ook kiezen voor een bezoek aan het speciale Expert Panel: social media specialisten gaan in op verschillende stellingen en je kunt meepraten, meedenken en je vragen stellen. Hoe kan jij je eigen social media kanalen optimaliseren? Je krijgt antwoord van de media specialisten Jeroen ’s-Gravendijk van The New Media Factory, Amber van Leeuwen van The Social Good Girl en Tom Janssen van Digital Brixx.
Een tweede Panel Expert is speciaal gewijd aan de groeiende e-commerce markt in België. 

Voor de lunch kun je ook nog naar de sessie Real Atrribution, waar Bas Dokter van TradeTracker Nederland alles vertelt over Real Attribution: het eerlijk verdelen van vergoedingen. Het toekennen van vergoedingen aan affiliates die bijdragen is een revolutie binnen affiliate marketing en tijdens deze presentatie komen de verschillende mogelijkheden voor het inzetten van Real Attribution aan bod. 

Na de -heerlijke- lunch gaan we verder met nóg meer interessante onderwerpen en geweldige sprekers:
Tips & Tricks voor de branding van jouw publisher website; spreker is Manon Toma van Manontoma
Expert Panel: Kortingscodes; Maurice van Son van Bestseller, Eva Baetsen van Imbull en Alwin Snippe van Greetz gaan in op het gebruik van kortingscodes, en beantwoorden jouw vragen hierover. Hoe gebruik je kortingscodes en hoe kan je ze het beste inzetten?
Tim van Dalen van Odyssey vertelt tijdens de Sessie van Odyssey alles over eerlijk belonen. Ontdek als adverteerder wie daadwerkelijk bijdraagt en ontvang als publisher eindelijk een eerlijke beloning.

Na een korte pauze gaan we verder met het volgende gedeelte van deze inspirerende dag. Onderwerpen als “Van affiliate Marketing naar Performance Marketing, spectaculaire groei, nieuwe types publisher segmenten, alles over video marketing, inclusief een Expert Panel over dit onderwerp.  Er komen sprekers aan het woord over verdienmodellen, eveneens gevolgd door een Expert Panel. 

Hoe staat het met het succes van affiliate marketing in travel? Wat zijn de challenges van de publisher? Waar loop je zoal tegenaan als publisher? En als affiliate?
Tijdens de vele sessies en interessante lezingen van professionele sprekers krijg je al heel veel antwoorden op jouw vragen. Wil je meer weten, eens persoonlijk spreken met zo’n professional? Hiervoor leent de markt zich geweldig; je vindt meer dan 20 kraampjes waar je medewerkers van grote organisaties al je vragen kunt stellen. Maak bijvoorbeeld eens persoonlijk kennis met Stellia CMS. Via Stellia kun je snel en simpel aan de slag als affiliate. Zij vertellen je graag hoe je dat het beste kunt doen. 

Het event is inmiddels geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *