Wehkamp affiliate programma

Het Wehkamp affiliate programma, ook wel een partnerprogramma genoemd, is helder en duidelijk. Je kunt veel informatie lezen op de website van Wehkamp. Wehkamp is ook een geschikte adverteerder als je het leuk vindt om veel verschillende producten te gaan promoten. Het aanbod is namelijk ontzettend groot en het is dan ook geen probleem om meerdere websites te hebben. Je kunt bij Wehkamp onder meer de volgende producten promoten:

  • Mode, zowel dames- als herenmode en kinderkleding
  • Lingerie, badmode, schoenen
  • Sieraden en horloges
  • Tassen, koffers, reisbenodigdheden
  • Zonnebrillen
  • Producten voor het huishouden
  • Producten voor de tuin
  • Sportbenodigdheden

Je ziet, keus genoeg als je overweegt deel te gaan nemen aan het Wehkamp affiliate programma.

Voordelen van het Wehkamp affiliate programma

Direct zaken doen met de adverteerder brengt een aantal voordelen voor publishers met zich mee. Een belangrijk voordeel is het feit dat er korte lijnen zijn. Het speciale affiliate team ondersteunt je bij je werk als affiliate. Je hebt rechtstreeks contact en hoeft niet uren aan de lijn te hangen voordat je iemand kunt spreken. Een ander voordeel is het brede aanbod. Je kunt meerdere websites beginnen. Bevalt een bepaald product je minder goed, krijg je te weinig bezoekers en dus te weinig commissie? Probeer dan gewoon een ander product van Wehkamp uit.


Wehkamp affiliate programma

Snelle betaling en regelmatig nieuwe tools

Wehkamp biedt steeds nieuwe mogelijkheden voor haar partners. Elke week zijn er wel nieuwe acties en natuurlijk heb je de beschikking over de bijbehorende promotiematerialen. Zo kan je voortdurend inspelen op de markt. Bij het Wehkamp affiliate programma horen ook prima vergoedingen. De commissie die je krijgt kan wel oplopen tot 12%. Daarover maak je tevoren heldere en duidelijke afspraken. De vergoedingen worden ook snel uitbetaald.

Wehkamp biedt een uitgebreide keus uit allerlei promotiematerialen. Denk aan tekstlinkjes, banners en natuurlijk professionele productfeeds. Ook zin om deel te gaan nemen aan het Wehkamp partnerprogramma? Kijk dan naar alle mogelijkheden op hun website. Met de kant en klare affiliate websites van Stellia ben je binnen no time aan de slag en kan je beginnen met geld verdienen op het internet.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


0 Reacties
Laat een reactie achter