Wij maken affiliate toegankelijk!
Wat zijn SEO titels - VLOG

Vlog – Wat zijn SEO titels en waarom heb je die nodig?

In dit blog vertellen Luc en Rida jou wat SEO instellingen zijn. Waarvoor dienen ze en hoe maak je ze?
SEO is belangrijk om er voor te zorgen dat jouw website goed wordt gevonden in de zoekmachines. Luc en Rida laten zien hoe je binnen het Stellia CMS bij de SEO instellingen van je affiliate website kunt komen.

Onder het kopje “vindbaarheid” scrol je naar “SEO titel en omschrijving”, waarna je de naam van je website invult gevolgd door een streepje en een korte omschrijving van je website. Het gaat om en paar woorden, een slogan. Vergeet niet op te slaan en klik op refresh, en de SEO instelling voor je slogan is al klaar. Simpeler kan niet.

Vervolgens ga je bij de “Discription” verder met het invullen van de instellingen. Ook dit laten Luc en Rida zien, zodat je precies weet waar je dit kunt vinden. Dit deel van de SEO instellingen is bedoeld voor een meer uitgebreide omschrijving van je website. Het kan gaan om één of meer regels. Hier leg je uit wat je verkoopt en wat de voordelen zijn van jouw website.

De SEO instellingen van je website zijn heel belangrijk omdat zoekmachines zoals Google hierop zoeken en mede hiermee bepalen hoe belangrijk jouw website is. Hoe meer de SEO instellingen overeenkomen met de zoekwoorden die iemand heeft ingegeven, hoe hoger jouw website in de zoekresultaten zal verschijnen. Doe er je voordeel mee!

Bekijk hier de uitleg video op Youtube van Rida & Luc over SEO binnen Stellia CMS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *