Wij maken affiliate toegankelijk!
Rubrieken toevoegen stellia

Vlog – Rubrieken toevoegen binnen Stellia CMS

In deze video wordt uitgelegd wat rubrieken zijn en hoe je ze kan toevoegen op je affiliate website.

Met als voorbeeld de website “Wijwillentuinmeubels.nl” laat Luc zien wat rubrieken precies zijn. Er zijn op deze website meerdere hoofdrubrieken, bijvoorbeeld:
– Tuingereedschap
– Tuinmeubelen
– Barbecues
– Tuinbewatering

Op deze website zijn nog veel meer hoofdrubrieken. Als je met je muis over een hoofdrubriek gaat, bijvoorbeeld over de rubriek barbecues, dan krijg je de sub rubrieken te zien. In dit geval de sub rubriek “barbecue accessoires”. Klik je vervolgens op een sub rubriek dan krijg je alle artikelen te zien uit deze sub rubriek. Handig! En natuurlijk heel overzichtelijk voor je klanten die snel de producten willen vinden waarnaar ze op zoek zijn .

Misschien denk je nu dat het heel moeilijk is deze rubrieken en sub rubrieken te maken, of dat het veel tijd kost. Dat is niet zo! Luc laat zien hoe je heel gemakkelijk de rubrieken kunt maken Dit gaat namelijk met behulp van de feed die je bij TradeTracker krijgt. Het toevoegen van de productfeed wordt uitgelegd in een andere video van Luc en Rida. Kijk in deze video om te zien hoe het toevoegen van rubrieken werkt en je kunt het in een handomdraai ook zelf want in de productfeed zijn de hoofdrubrieken al ingevoerd. Je hoeft ze niet zelf te maken, maar alleen maar toe te voegen via je productfeed. Luc legt je ook nog uit hoe het precies moet met de sub rubrieken en zelfs met sub-sub rubrieken.

Met de handige websites van Stellia CMS maak je eenvoudig snel een mooie affiliate website, inclusief rubrieken en sub rubrieken en eventueel sub-sub rubrieken. De bezoekers van jouw website komen zo op een overzichtelijke website waar het gemakkelijk zoeken én vinden is.

Klik hier en bekijk de video op YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *