Wij maken affiliate toegankelijk!
Meer klikken stellia

Vlog – Meer kliks = meer geld verdienen

In deze video leer je een van de manieren om zoveel mogelijk kliks op je affiliate website te krijgen. Want hoe meer kliks, hoe meer kans op verkopen en hoe meer verkopen, hoe meer geld jij verdient. Hoe doe je dat nou, hoe krijg je meer kliks op je website, hoe zorg je er voor dat meer mensen vaker klikken zodat jij meer verkoopt? Dat kan met het logo van je adverteerder op jouw website.        

Om het logo van een adverteerder op je website te zetten ga je als volgt te werk (en het is eenvoudiger dan je denkt!). Je gaat naar de website van TradeTracker, het affiliate netwerk waar je je als affiliate hebt aangemeld. Je gaat naar de pagina “promotiemateriaal” waarna je kiest voor “linkgenerator” en neemt het logo van de adverteerder waarvan jij producten promoot. Je kunt daar gemakkelijk een linkje kopiëren. 

Belangrijk is dat je ook het logo van de adverteerder gebruikt. Dat logo kan je gemakkelijk vinden bij je lopende campagnes. In deze video krijg je te zien waar je deze dingen kunt vinden op de website van TradeTracker. Je hoeft alleen maar mee te klikken! Sla het logo van je keuze op jouw computer op.

Heb je het logo en de link gevonden? Ga dan naar de website van Stellia, naar jouw eigen account. Bij de “adverteerders” klik je eenvoudig op “adverteerder toevoegen”. In de video krijg je precies te zien hoe je de link en het logo kunt toevoegen en hoe je deze op jouw eigen affiliate website kunt zetten. Het is hartstikke simpel en een geweldig belangrijke toevoeging voor jouw website. Als het logo van de adverteerder op je website staat, kunnen jouw bezoekers meteen doorklikken naar jouw adverteerder. Je ziet in de video ook hoe je er -op heel eenvoudige wijze- voor kunt zorgen dat het logo van jouw adverteerder bij elk product zichtbaar wordt.

Een geweldige mogelijkheid van Stellia! Het logo van je adverteerder bij elk product dat je promoot zonder dat je hiervoor veel moeite hoeft te doen.  Bekijk hier de YouTube video en krijg vandaag nog meer kliks op je website van Stellia CMS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *