Wij maken affiliate toegankelijk!
Vlog stellia

Vlog – Hoe voeg je producten toe op je website?

In deze vlog van Luc en Rida zie met eigen ogen hoe je producten toevoegt in je affiliate website. De producten kan je vinden bij TradeTracker, het affiliate netwerk waar je je hebt aangemeld als je als publisher geld wilt gaan verdienen op het internet.  Allereerst moet je inloggen bij TradeTracker en de website selecteren waarin je producten wilt gaan toevoegen. Kies een adverteerder, kies de productfeeds. Klinkt het moeilijk? Het is heel eenvoudig om producten op je website toe te voegen en dat maken Luc en Rida duidelijk in deze video.

Het komt regelmatig voor dat een adverteerder veel meer producten aanbiedt dan jij in je webshop kwijt kunt. Je mag maximaal 5000 producten toevoegen en veel adverteerders bieden een veelvoud daarvan aan. Luc en Rida laten je zien hoe je kiest voor de producten die je wilt importeren, door bijvoorbeeld alleen bepaalde categorieën te selecteren. Zo kan je doorgaans kiezen uit alleen bepaalde categorieën, alleen algemene producten, alleen aanbiedingen, alleen producten tot een bepaalde prijs etc.

Rida en Luc laten zien welke velden je precies moet invullen of wijzigen (en dat zijn er maar 2!). Vervolgens krijg je een link die je moet kopiëren. Vervolgens ga je naar de website van Stellia, naar je inlogomgeving, kies de website waar je de producten wilt in zetten en selecteer het kopje promotiemateriaal: productfeeds. Luc en Rida leggen stap voor stap uit hoe je met behulp van de gekopieerde link je producten kunt toevoegen.

Misschien wil je alleen de wat duurdere producten in jouw webshop laten zien (hoe hoger het bedrag aan verkopen, hoe hoger jouw commissie!). Hoe dat moet zie je ook in deze video. Of hoe je kiest voor alleen producten met korting.  Rubrieken toevoegen op je website, alles over de zogenaamde boomstructuur, automap en andere onderwerpen over het toevoegen van productfeeds leer je in deze video!

Ben je klaar met alle handelingen voor het toevoegen van producten vergeet dan niet te klikken op “opslaan”. Vervolgens klik je op “refresh” bij je website in het Stellia CMS en alle producten worden vanzelf geïmporteerd. Zodra het importeren van de producten klaar is kan je op je website zien wat jij nu allemaal verkoopt. Aansluitend kan je nog handmatig alles gaan aanpassen, producten weghalen, kortingen aanpassen, de weergave en het aantal rijen wijzigen en heb je nog tal van andere mogelijkheden. Maak de website helemaal naar jouw eigen wensen en inzichten.

Bekijk hier de vlog van Rida en Luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *