Wij maken affiliate toegankelijk!
Stellia Vlog

Vlog – 4 nieuwe updates die in oktober zijn uitgekomen

Oktober 2018: 4 geweldige updates gerealiseerd

In deze vlog hoor én zie je welke 4 updates Stellia heeft gerealiseerd. Luc vertelt precies wat de voordelen van de nieuwe updates zijn en natuurlijk kan je weer zien hoe je ze kunt toepassen!

Update 1: De eerste update is een verandering van de productblokken. Luc laat eerst zien waar je precies je productblokken kunt vinden binnen het Stellia CMS. Met deze update kan je nu ook je productblokken veranderen in “rubrieken”. Wat hiervan precies het voordeel is laat Luc jou zien aan de hand van een voorbeeld website.

Update 2: nieuwe valuta! Eerder kon je bij Stellia alleen kiezen voor euro’s. Verkocht je spullen in andere valuta dan moest je dus ingewikkeld gaan omrekenen. Dat hoeft na deze update niet meer want je kunt nu ook kiezen voor de Dollar, het Pond en de Yen! Super handig natuurlijk. 

Update 3: de derde update is echt een hele fijne update, aldus Luc (en dat vinden wij ook). Sterker, we denken dat jij ook heel blij bent met deze derde update. Je hoeft namelijk niet meer van alles te doen om je website aan te melden bij Google! Is jouw website helemaal klaar, inclusief banners, productfeeds en wat je er allemaal verder nog op wilt zetten? Klik op Google Ping en je website wordt aangemeld bij Google. Wat een heerlijke update, toch?
Luc laat je in de vlog zien waar je Google Ping kunt vinden binnen het Stellia CMS. 

Update 4: JSON! Je vraagt je waarschijnlijk af wat dat precies is, JSON. Luc legt het je uit in de vlog. Als je binnen het Stellia CMS kiest voor JSON dan kan je bij je producten meerdere plaatjes laten zien! Dus niet één enkel plaatje van je product maar meerdere, bijvoorbeeld details of de achterkant van een product. Voorwaarde is wel dat de productfeed het toelaat. 

Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen over de nieuwe updates? Neem contact op met Stellia, we helpen je graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *