Wij maken affiliate toegankelijk!

Zo voeg je PRODUCTFILTERS toe op je webshop

In dit artikel lees je alles over productfilters. Wat zijn productfilters, waar zijn ze goed voor? Hoe voeg je ze toe? Etc. Je kunt ook de bijbehorende video bekijken!

Productfilters helpen klanten om precies te vinden waar ze naar op zoek zijn. Als je wel eens online iets gekocht hebt, heb je waarschijnlijk ook productfilters gebruikt. Heb je bijvoorbeeld een reiswebsite, kan een klant filteren op land, provincie, regio, maar ook dingen zoals het aantal sterren van een hotel.

Natuurlijk geldt dit voor bijna elk product. Prijs, kwaliteit en specifieke wensen kunnen door middel van productfilters goed gevonden worden. Productfilters zijn van belang voor bijna elke webshop. Zonder productfilters zal een klant al gauw naar een andere website gaan, om daar veel sneller te vinden wat diegene zoekt. Heb je dus een webshop? Voeg dan vooral productfilters toe aan je website.

Maar, hoe doe je dat dan? Hoe voeg je een productfilter toe via Stellia? Dat is eigenlijk heel simpel, net als alles bij Stellia. Je gaat naar winkelopmaak en vervolgens klik je op productfilters. Vervolgens klik je op productfilter toevoegen en je komt op een pagina waar je je eigen productfilter kunt maken.

Je kiest wat voor soort filter je wil hebben, bijvoorbeeld een prijsfilter. Je klikt de prijsfilter aan uit alle keuzes, klikt op filter toevoegen en je filter zal meteen al verschijnen op je website.

Ook fijn om te hebben op een website, is een filter voor een bepaald merk. Het toevoegen van deze filter doe je natuurlijk gewoon op dezelfde manier als de prijsfilter, maar dan klik je op de merkfilter. Ook deze zal binnen enkele seconden op je website staan.

Probeer dit bij elke website te doen, omdat het gewoon heel erg belangrijk is voor het succes van een website en hoeveel sales je gaat maken.

Start een affiliate site