Wij maken affiliate toegankelijk!

Waarom onderhoud van je affiliate webshops belangrijk is

In deze video zie je hoe je je websites het beste bijhoudt. Gebruikers van Stellia kennen het uitroeptekentje voor de website wel. Dit uitroeptekentje betekent dat er een nieuwe update is van je adverteerders. Dit kan zijn nieuwe producten, nieuwe rubrieken of gewoon een verandering. Hoe ga je daar mee om, zonder je website te verpesten?

We zien vaak dat klanten dat uitroeptekentje gewoon weg willen hebben en dan maar op OK klikken zonder te kijken wat je kunt veranderen. Misschien had je wel nieuwe producten of rubrieken toe kunnen voegen, waardoor je meer sales gaat maken en je SEO beter wordt.

Zorg dat je je websites wekelijks goed bijhoudt. Dat is van groot belang voor het succes van je websites. Als je vaak bezig bent met het updaten en bijhouden van je website, ziet Google dat je actief bent en dat wordt gewaardeerd, waardoor je vindbaarheid hoger wordt. Hoe je je websites bijhoudt lees je hier.

Als je een melding krijgt dat er iets nieuws is, kun je dit toe gaan voegen aan je website. je zoekt dan gewoon op een van de zoekwoorden die relevant zijn voor jouw website en kijkt wat er nieuw is. Heb je bijvoorbeeld een website die kindermeubels verkoopt, zoek je op het zoekwoord “kinder” en kijk je welke producten je nog niet op je website hebt.

Zie je een nieuw product? Maak dan een nieuwe rubriek aan voor dat product. Zo ga je alle nieuwe producten langs en voeg je ze allemaal toe aan je website. Heb je alle nieuwe producten toegevoegd aan je website? Klik dan op opslaan en zet de producten in de import wachtrij.

Nu is het een kwestie van een aantal minuten wachten en je producten zullen automatisch op je site verschijnen.

Hou je het updaten van je product feeds constant vol, in combinatie met het schrijven van teksten en het optimaliseren van je website voor de zoekmachines? Dan kan het bijna niet anders dan dat je websites goed gaan scoren en jij er lekker aan kunt gaan verdienen.

Start een affiliate site