Wij maken affiliate toegankelijk!

Waarom header afbeeldingen belangrijk zijn

In dit artikel ga je alles lezen over headers. Headers zijn afbeeldingen op je Homepagina, die ervoor zorgen dat mensen je website aantrekkelijk vinden.

Dit lijkt onbelangrijk, maar dat is zeker niet zo. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 70% van de website bezoekers afhaakt als ze de header van een website niet aantrekkelijk vinden, of als de header niet aansluit bij de rest van de website. het is dus belangrijk om hier genoeg aandacht aan te besteden en te zorgen dat de header écht aansluit bij de content op je website.

In Stellia werkt dit eenvoudig. Je gaat naar winkelopmaak en vervolgens naar headerafbeeldingen. Je kunt dan eenvoudig headerafbeeldingen toevoegen door een samenwerking met Pexels. Pexels is een website waarop fotografen hun werk kunnen zetten en beschikbaar maken voor andere mensen. De foto’s zijn dus allemaal zonder copyright en vrij te gebruiken.

Hier kun je een zoekwoord intypen die te maken heeft met je website en als je een geschikte foto hebt gevonden, voeg je die eenvoudig toe aan je website. Voeg vooral ook meerdere foto’s toe, zodat je een soort slideshow krijgt aan headerafbeeldingen. Zo zit er voor iedereen wat tussen.

Stellia past de kleuren van de foto zo aan, dat ze passen bij het thema van je website. Zo ziet het er professioneel en goed uit, zonder dat je hier zelf nog iets aan hoeft te doen. Op deze manier heb je binnen een paar minuten een goede header op je website, die klanten lokt en nieuwsgierig maakt.

Start een affiliate site