Wij maken affiliate toegankelijk!

Waarom ADVERTEERDERSLOGOS toevoegen op je affiliate website?

In dit artikel ga je lezen over adverteerderlogo’s op je website. Met adverteerderlogo’s zien website bezoekers met welke adverteerders jij samenwerkt en tussen welke merken een bezoeker kan vergelijken op jouw website. Dat is de toegevoegde waarde van het hebben van verschillende adverteerders en het hebben van adverteerderlogo’s op je website.

Iemand die dan bijvoorbeeld een camera zoekt, hoeft niet op de sites van 4 verschillende camerawinkels te kijken om te vergelijken, maar vergelijkt makkelijk alles op één website. Het is dus verstandig om op de homepagina alle logo’s te hebben, zodat je bezoeker meteen weet met welke adverteerders jij allemaal samenwerkt.

Het is ook mogelijk bij elk product een logo toe te voegen van de adverteerder, zodat de bezoeker ook per product weet om welke adverteerder het gaat. Dit geeft een stukje vertrouwen en zorgt ook dat klanten minder verbaasd zijn als ze doorgestuurd worden naar de website van de adverteerder als ze een product willen bestellen.

Het is niet erg om te laten zien dat je aan affiliate website bent, in plaats van een merk. Mensen worden uiteindelijk namelijk doorgestuurd naar een andere website en als ze dachten dat ze bij jou konden bestellen, zal dit ze verassen. Als mensen al weten dat je een affiliate website bent, zullen ze ook eerder iets bestellen wanneer ze doorklikken naar een andere website.

Op Stellia voeg je adverteerderlogo’s als volgt toe: je gaat naar het kopje promotiemateriaal en vervolgens naar adverteerderlogo’s. Je vult de benodigde velden in, inclusief tracking URL. Een tracking URL haal je van de website van je affiliate netwerk en is belangrijk, omdat het bijhoudt wie er allemaal vanaf jouw website iets kopen en wie gewoon op de website van de adverteerder zelf terechtkomen. Zo krijg jij je inkomsten.

Je klikt dan onderaan de pagina gewoon op adverteerderlogo’s toevoegen. Je bent nu bijna klaar, je hoeft de logo’s alleen nog maar toe te voegen aan je productfeed. Daarvoor ga je naar je product feed, klikt het adverteerderlogo aan bij het kopje “adverterdeer” en je bent klaar!

Let op: om je adverteerderlogo later nog terug te kunnen vinden is het handig als je hem een duidelijke naam geeft, zodat je precies weet welke het is.

Nu zie je je adverteerderlogo’s verschijnen op je website. Dit kost maar een paar minuten, maar zal de betrouwbaarheid van je website een enorme boost geven en zorgt voor meer kliks en uiteindelijk ook meer sales.

Wanneer iemand een bekend merk ziet staan, nemen ze je eerder in vertrouwen, omdat ze dat merk vertrouwen.

Start een affiliate site