Wij maken affiliate toegankelijk!

Stellia affiliate CMS bestaat vier jaar!

Stellia CMS is wereldwijd het enige professionele platform in het veld van Affiliate Marketing CMS-platforms. Dat zijn we al 4 jaar lang. Maar, hoe is Stellia gekomen waar we nu zijn?

In 2016 riep Hans van Krieken, grondlegger en eigenaar van Stellia, een programmeerwedstrijd uit, met als doel het creëren van een goed doordacht, solide affiliate marketing CMS. Dat is gelukt! Een Nederlands team van jonge ontwerpers bouwde een betrouwbaar fundament, waaruit Stellia is ontstaan.

Mede dankzij het delen van kennis en expertise met de mensen achter Affiliatedashboard.nl, en de uiteindelijke overname van die website, is Stellia nu al 4 jaar lang de enige professionele speler in deze branche. Wat maakt Stellia bijzonder?

Het belangrijkste onderdeel van dat antwoord is: Stellia maakt affiliate toegankelijk. Het is niet alleen super simpel om je eigen websites te maken via Stellia, maar er is ook nog eens een grote gemeenschap van mensen die altijd voor je klaarstaan, om jou zo goed mogelijk te helpen.

Verder is Stellia CMS het enige CMS dat volledig gericht is op affiliate marketing. Bij Stellia betaal je niet per website, omdat we weten dat je waarschijnlijk veel websites wil gaan maken. Daarom bieden we pakketten aan van minimaal 20 websites.

Stellia is ook nog eens te gebruiken met bijna alle grote affiliate netwerken. Awin, TradeTracker, Daisycon en nog veel meer is te gebruiken binnen de CMS van Stellia!

Als laatste unieke punt verkiest Stellia kwaliteit en klantervaring boven snelle groei en veel winst. We vertrouwen op organische groei, en focussen ons vooral op het analyseren en verbeteren van de ervaring die Stellia biedt. Dat is wat wij belangrijk vinden.

Achter Stellia zit een groot team van professionals die alles regelen, van software development tot grafisch vormgeven. Het team achter Stellia is erg jong en staat altijd klaar om de klant zo goed mogelijk te helpen.

Dat is wat Stellia al 4 jaar lang marktleider maakt in de affiliate marketing platforms. Benieuwd geworden? Maak snel een proefaccount aan!

Start een affiliate site