Wij maken affiliate toegankelijk!

SEO affiliate marketing 2020 – Zoekwoorden vinden

In dit artikel ga je lezen hoe je de beste zoekwoorden vindt om teksten rondom te schrijven. Hoe weet je wat goede onderwerpen zijn? Welke woorden worden veel gezocht in je niche en hoe gebruik je die woorden om je SEO te verbeteren? Je leest het in dit artikel, of kijk de bijbehorende video.

Belangrijke dingen die een tekst “SEO-proof” maken zijn natuurlijk de juiste lengte (meer dan 1000 woorden), het gebruik van afbeeldingen, linkjes, etc. Dit zijn de basis onderdelen van een goede SEO-blog.

Maar het allerbelangrijkste is: waar gaat de tekst over? Om dit te weten moet je zoekwoorden vinden. Dit kun je doen met betaalde programma’s, maar je kunt deze woorden ook heel eenvoudig zelf vinden, zonder daarvoor te betalen.

Een goede manier van het vinden van zoekwoorden is via gratis programma ubersuggest neil patel. Dit kun je gewoon googelen en je zult uitkomen op een gratis zoekwoorden generator. Op deze website selecteer je vervolgens je land/taal en typ je het belangrijkste zoekwoord in voor jou webshop. Heb je een webshop die schoenen verkoopt? Typ dan bijvoorbeeld gewoon “sneakers” in. Je krijgt dan een overzicht van zoekwoorden die te maken hebben met je webshop, met daarbij het zoekvolume van die woorden.

Zo doe je niet alleen inspiratie op voor onderwerpen, maar weet je ook meteen welke woorden verstandig zijn om in je blog te verwerken. Kies gewoon een van de woorden uit die veel gezocht worden en waar je een leuke blog over kunt schrijven. Verwerk je gekozen zoekwoord vervolgens in de blog. Hoe meer je dit doet, hoe beter je SEO-ranking zal worden en hoe meer verkeer en sales je website gaat krijgen.

Dit is te doen voor elke niche die er is. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn mensen die ergens op zoeken. Iedereen kan dit doen. Het is gratis, makkelijk en snel.

Start een affiliate site