Wij maken affiliate toegankelijk!

Professionele homepagina maken binnen vijf minuten!

Als je gaat beginnen met affiliate marketing, is een van de eerste dingen die je doet een website maken. En als je een website maakt, begin je meestal met een homepagina. Daarom in dit artikel: hoe maak je een goede homepagina? Waar moet je op letten? Wat is belangrijk? Je kunt ook de bijbehorende video bekijken.

Je homepagina is een belangrijk onderdeel van je website. Het is in principe de eerste indruk die klanten krijgen van jouw website. Je zou het zelfs kunnen vergelijken met het visitekaartje van je website. Als je homepagina niet in orde is, boek je ook weinig resultaat.

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen met je homepagina. Je kunt er tekst neerzetten, je kunt er producten op zetten, je kunt je adverteerders er neerzetten, etc. Er zijn dus veel mogelijkheden om je homepagina te maken zoals jij wil.

Via Stellia kun je de homepagina makkelijk instellen, door naar de instellingen van je homepagina te gaan. Het eerste wat goed is om te doen, is een homepagina button maken. Dit doe je gewoon door aan te klikken dat je dit graag wil op je website en hij zal dan automatisch verschijnen.

Vervolgens kun je kiezen of je producten op je homepagina wil. Welke rubrieken, hoeveel producten, hoeveel rijen producten, etc.: je kunt het allemaal instellen. Dit kun je doen zoals jij het wil. Het is natuurlijk wel verstandig om op de homepagina rubrieken te laten zien die goed verkopen.

Vervolgens kom je bij de tags op je homepagina. Dit zijn specifieke zoekwoorden, waar mensen op zoeken.  Tags zijn belangrijk voor de vindbaarheid (SEO) van je website en de ranking van Google. Vergeet niet om tags toe te voegen!

Op je homepagina kun je ook een hometekst neerzetten. Dit gebruik je als een soort welkomsttekst voor je bezoeker. Dit kun je zelf ook doen, met hometekst. Typ simpelweg in wat jij wil dat er staat op je homepagina en klik op opslaan. In de hometekst staat vaak waar een website over gaat, wat het doel is van de website en eventueel iets over de eigenaar van de website, mocht dat relevant zijn. Op deze manier geef je mensen vertrouwen. Ook is dit beter voor de Google rankings, zeker als je er zoekwoorden in verwerkt.

Als laatste kun je een partner slider toevoegen. Dit is een slideshow van de logo’s van je adverteerders op je website. Door dit te doen wek je opnieuw het vertrouwen van een bezoeker.

Als je al deze dingen gedaan hebt, dan heb jij je homepagina af! Na het toevoegen van je product feed, is je website al klaar om in de lucht te gaan. Meer weten over het maken van de homepagina? Kijk dan de bijbehorende video.

Start een affiliate site