Wij maken affiliate toegankelijk!

High Ticket vs Low Ticket producten affiliate marketing

In dit artikel, en de bijbehorende video, ga je alles leren over high ticket en low ticket producten. Wat is dit? Wat is het verschil? Wat moet je kiezen? Je gaat het hier lezen!

High ticket en low ticket producten zijn heel simpel uit te leggen. High ticket producten zijn dure producten met een hogere commissie en low ticket producten zijn goedkopere producten met een lagere commissie. De afweging die je als affiliate in dit geval moet maken is deze: verkoop ik liever high ticket producten, waar ik minder van hoef te verkopen om veel geld te verdienen, maar die wel lastiger te verkopen zijn? Of verkoop ik liever low ticket producten, waar ik meer van met verkopen om veel geld te verdienen maar die wel een stuk makkelijker te verkopen zijn?

Wat is het handigst om te verkopen? High ticket producten of low ticket producten? Veel affiliate marketeers gooien het over één boeg. Zij verkopen of alleen maar high ticket producten of alleen maar low ticket producten.

Zoals eerder gezegd, doen deze mensen dat, omdat een high ticket product meer oplevert qua commissie, maar een low ticket product meer sales maakt.

Wij raden aan, zeker als je gebruik maakt van Stellia, om dit te combineren. Ga niet alleen voor het grote geld met high ticket producten, maar maak ook een aantal websites met low ticket producten, waarvan je er meer verkoopt. Vind een balans tussen deze twee opties, zodat je meer kans maakt op een goed, stabiel maandinkomen van je websites.

Focus jij je nou meer op high ticket producten? Bedenk je dan goed dat je website dan beter moet zijn dan een website voor low ticket producten. Zo’n website moet er goed, strak en duur uitzien en heeft meer informatie nodig om succesvol te zijn. Bij dure producten denken mensen namelijk veel langer na voor ze een aankoop maken, dan bij goedkope producten.

Een website die goedkope producten verkoopt, kan makkelijker wegkomen met een minder goede website. Als het niet om veel geld gaat, nemen mensen eerder een “risico” en kopen ze een product, ook als de website er niet zo goed uit ziet.

Start een affiliate site