Wij maken affiliate toegankelijk!

CONTACTPAGINA toevoegen op je affiliate website

Moet je als affiliate een contactpagina toevoegen op je website? Wat zijn de voordelen, wat zijn de nadelen? En hoe doe je dat dan? Je leest het in dit artikel, of kijk de bijbehorende video.

Het voordeel van een contactformulier op je website, is dat je website een stuk betrouwbaarder lijkt voor bezoekers van je site. Zij zullen zo’n contactformulier zien en denken dat ze je altijd kunnen bereiken, mocht er een probleem zijn met het product.

Natuurlijk kun je klanten niet echt helpen, omdat je zelf geen producten verkoopt en je waarschijnlijk niet heel veel verstand hebt van de producten. Bovendien ben je niet de klantenservice van je adverteerders en heb je misschien wel helemaal geen tijd om vragen van je klanten te beantwoorden.

Het nadeel van het hebben van een contactformulier op je affiliate website, is het risico op grote hoeveelheden spam in je mailbox. Om dit te voorkomen is het slim om een apart e-mailadres aan te maken, zodat alle spam niet in je gewone mailbox komt, maar op dat aparte adres.

Op Stellia kun je eenvoudig een contactformulier toevoegen. Deze zal altijd in de footer van je website komen. Een footer is het onderste deel van de website, waar vaak een algemeen stukje tekst staat over de website.

Om dit te doen ga je naar “winkelopmaak” en dan naar “footer contactpagina”. Het enige wat je dan hoeft te doen is je contactpagina aanzetten, door in de balk “nee” te vervangen door “ja”. Vervolgens vul je het e-mailadres in waarop je de mail wil ontvangen. Je kunt nog tekst op je contactpagina zetten, maar voor aan affiliate site wordt dit afgeraden. Dan klik je op “opslaan”, en binnen enkele seconden heb je een contactpagina op je website!

Een klant kan nu berichten sturen naar je e-mail, en jij hebt er een stukje betrouwbaarheid bij op je website!

Start een affiliate site