Wij maken affiliate toegankelijk!

Beginnen met affiliate marketing: WordPress of Stellia CMS?

In dit artikel ga je lezen over het verschil tussen Stellia en WordPress. Als je wil beginnen met affiliate marketing, moet je kiezen via welk platform je de websites gaat maken. Om een goede keuze te kunnen maken, moet je weten wat de verschillen zijn tussen Stellia en WordPress.

Het grootste verschil tussen Stellia en WordPress is schaalbaarheid. Om goed te verdienen aan affiliate marketing, is het slim om veel websites te hebben. Dit gaat een stuk makkelijker bij Stellia dan bij WordPress. Met Stellia kun je tot wel honderden websites maken en beheren, zonder dat dit een hele hoop tijd kost. Dit komt door het gemak waarmee je een website kunt maken. Optimaliseren van je website, SSL-certificaten en nog veel meer wordt gewoon al door Stellia geregeld en hier hoef je zelf meestal niks aan te doen. Het maken van een website kost bij Stellia dan ook niet meer dan 10 minuten, terwijl dit bij WordPress veel meer zou kunnen zijn. Dit alles zorgt ervoor dat je je affiliate marketing bedrijf veel sneller, beter en makkelijker op kan schalen en meer websites kunt maken.

Het kan ook zijn dat WordPress beter is voor je websites. Als je heel veel verstand hebt van een onderwerp, zoals verzekeringen of watersport, is WordPress beter om een mooie, unieke blog te beginnen. Je moet dan wel echt elke dag nieuwe artikelen en blogs maken over dat thema. Als je dat heel erg leuk vindt, is WordPress beter om te gebruiken. Als je dus van plan bent blogger te worden, zijn WordPress websites beter. Dit komt omdat WordPress je gewoon wat meer opties geeft qua design en vormgeving.

Waar je bij Stellia kiest voor heel veel websites, waaraan je niet heel veel verdient per website, kies je bij een WordPress blog dus voor één, twee of drie websites waar je heel veel aan verdient per website. Je bent dan meer tijd kwijt aan het schrijven van teksten om je website succesvol te maken.

Een tweede voordeel van Stellia ten opzichte van WordPress is de support die je krijgt. Stellia staat bekend om de geweldige klantenservice en hulp die we bieden aan klanten, terwijl de klantenservice van WordPress een stuk minder werkt en je vaak niet echt kan helpen. Vrijblijvende demonstraties en hulp om jou op weg te helpen met Stellia hoort allemaal bij de klantervaring van Stellia.

Dus, wil je makkelijk schalen en groeien met je affiliate marketingwebsites, en wil je daar veel inkomsten mee genereren? Dan is Stellia echt het platform voor jou! Wil je liever graag blogger worden en blogs posten op je website? Dan is WordPress waarschijnlijk beter, omdat dit je meer opties biedt qua design en lay-out van je website. Dat wil niet zeggen dat je op Stellia niet kunt bloggen, want ook Stellia heeft handige blogfuncties.

Weet je het gewoon nog niet helemaal zeker? Probeer Stellia dan gewoon eens gratis voor een week. Dit is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast, dus proberen kan geen kwaad!

Start een affiliate site