Wij maken affiliate toegankelijk!

Beginnen met affiliate marketing 2020

Je hebt je ingelezen over affiliate marketing, hebt er veel over geleerd en hebt misschien al wel gewerkt met een gratis website van Stellia. Je weet hoe alles werkt en hoe je geld kunt gaan verdienen en je wil nu echt gaan beginnen. Wat kun je dan verwachten van het begin van je carrière als publisher? Dat lees je in dit artikel, of je bekijkt de bijbehorende video.

Het internet staat vol met guru’s die je duizenden euro’s per maand beloven, die zeggen dat je snel rijk kunt worden, dat je rijk wordt zonder iets te doen, etc. Van deze mensen kun je het beste wegblijven. Dit is namelijk simpelweg niet de realiteit. Met affiliate marketing kun je leuk bijverdienen naast je baan en op termijn kun je er goed van rondkomen. Écht rijk kun je zelden worden van affiliate marketing. Geloof dus ook niet in alle mensen die zeggen dat het wel kan en die zeggen dat ze jou gaan leren hoe je het kunt doen.

Je moet ook rekening houden met het feit dat het behoorlijk veel tijd gaat kosten. Er kunnen maanden overheen gaan voor je je eerste sale maakt en zelfs daarna kan het lang duren voor je een beetje verdient. In al die tijd moet je echter wel actief bezig blijven met je websites. Je website heeft namelijk onderhoud, updates en content nodig om te kunnen groeien. Hier gaat nu eenmaal wat tijd in zitten.

Je moet het zien als een lange termijn project en niet iets waarvan je heel snel heel rijk gaat worden. Als je begint met deze verwachting, ben je bijna gedoemd te falen en snel op te geven.

Stellia is graag open en realistisch naar de klant toe. Wij zullen je niet warm maken met praatjes over duizenden euro’s per maand of snel rijk worden, omdat dit gewoon geen realiteit is. Wij hebben liever een succesvolle, organisch klantenbestand op de lange termijn, dan veel klanten die hun abonnement na een maand opzeggen, omdat ze voorgelogen zijn.

Start een affiliate site