Wij maken affiliate toegankelijk!

Alles wat je moet weten over thema lay-out van je affiliate website

In dit artikel ga je alles lezen over de thema’s van websites. Het thema van een website betekent hoe een website er uit ziet, welke stijl is de website, etc. Via Stellia kun je een aantal vaste templates kiezen voor je website. Je hoeft dan alleen nog maar je product feeds in te laden en je eigen tekst erop te zetten.

In Stellia werkt dat heel eenvoudig. Bij winkelopmaak zie je het knopje thema lay-out. Dat is waar dit over gaat, dus daar klik je op. Als eerste kies je het thema. Dan kies je welke kleur je wil voor dat thema. De kleur van je thema is een vrije keuze en ligt er aan wat je eigen voorkeur heeft.

Vervolgens kun je binnen dat thema je eigen logo uploaden. Dat logo komt op je website te staan, op een plek die afhankelijk is van waar het thema dat logo heeft. Bij veel thema’s zal dit linksboven zijn.

Dan kun je alle kleuren van de rest van de website, zoals de achtergrond kleuren, menubalk kleuren en footer kleuren nog aanpassen. Aan te raden is om te kiezen voor wat zachtere pastelkleuren. Dit is prettiger voor een klant en zal zorgen dat hij/zij minder snel afhaakt. Denk ook na wat voor uitstraling je wil dat de website heeft en kies kleuren die daarbij passen.

Als laatste kies je een icoontje uit het systeem van Stellia. Deze zijn allemaal van tevoren geladen en zijn dus met één klik toe te voegen. Ook dit zal je website er een stuk professioneler uit laten zien.

Als je dit allemaal gedaan hebt, is jouw website klaar. Doe je dit met meerdere websites, dan kun je daar lekker aan gaan verdienen!

Start een affiliate site