Wij maken affiliate toegankelijk!
Uitbreidingen Stellia

Uitbreidingen bij Stellia

De pakketten die je bij Stellia kunt kopen zijn zeer compleet en bevatten alles wat je nodig hebt om te beginnen als affiliate. De pakketten bevatten 10, 20 of 50 websites en bij elk pakket zit: 

v  SSL beveiliging
v  Automatisch rubrieken maken, automatisch mappen
v  Uitgebreide product-filter
v  Winkel overzicht
v  Rich snippets in google
v  Kortingcodes en advertenties toevoegen
v  Popup mobiele weergave
v  Extra gebruikers toevoegen
v  Iconen pack
v  Gratis updates

Sommige klanten van Stellia willen nóg meer dan wij al bieden bij de standaard pakketten. Meer producten toevoegen bijvoorbeeld.

De uitbreidingen die je kunt kopen:

Standaard kun je op elke website 5.000 producten toevoegen. Wil je meer? Koop dan een extra pakket bij van 5.000 of van 10.000 extra producten / vakanties.

De Cronjub update is standaard eenmaal per 7 dagen inbegrepen bij de standaard pakketten. Wil je vaker updaten? Dat kan ook. Pas de Cronjub update frequentie naar keuze aan. Je kunt kiezen voor een update per 5, 4, 3, of 2 dagen en je kunt ook kiezen voor een dagelijkse update. Kijk voor de geldende prijzen op de website.

Als je kiest voor een of meer uitbreidingen dan doe je dat meteen voor je hele pakket. Heb je 20 websites? Dan kan je alleen een uitbreiding kopen voor 20 websites. Uitbreidingen kopen voor losse websites is niet mogelijk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *