Telefoon: +31 (0) 499 209 211

Support op dinsdag, woensdag en donderdag
van 09:00 tot 14:00 uur.
Home / Wie zijn wij / Time Line Stellia CMS

Timeline Stellia CMS

2022
November 2022
Dit was een lastige maar het is ons gelukt! Vanaf nu kan jij als klant zelf de product teksten aanpassen. Automatisch cronjob zal je denken... Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat deze teksten niet worden overschreven.
Maart 2022
Geweldige nieuwe update uitgerold wat ervoor zorgt dat de affiliate websites nog sneller laden binnen de browser van je bezoekers!
2021
Juli 2021
In de zomer van 2021 heeft Hans van Krieken SEO van Stellia, Willem Schuit gevraagd zijn taken over te nemen. Vele zullen Willem kennen als één van de jongens die je verder hielp op de klantenservice. Na al zijn opgedaande ervaringen zal hij een leidinggevende functie gaan vervullen binnen de organisatie en hiermee de werkzaamheden van Hans overnemen. Onder leiding van Willem zal er gekeken worden hoe Stellia verder kan groeien binnen de affiliate branche.
Februari 2021
Deze maand hebben wij werderom een grote update doorgevoerd. Hiermee hebben wij gezorgd dat toekomstige cyberaanvallen tot het minimum worden voorkomen.
2020
September 2020
Een derde en zeer grote cumulatieve update bevatte extra verbeteringen om de vindbaarheid van websites te vergroten. Daarnaast zijn er nieuwe thema's toegevoegd en zorgt een nieuwe algoritme ervoor dat feeds beter geïmporteerd worden. Feeds van adverteerders die SSL certificaten niet op orde hebben, zullen niet meer met afbeelding geïmporteerd worden. Hiermee wil Stellia CMS als marktleider afdwingen dat adverteerders beter op hun veiligheid letten.
Februari 2020
Een jaar eerder dan gepland is Stellia CMS marktleider op het gebied van CMS platformen en affiliate. Ons doel om binnen 5 jaar marktleider te worden, is in 3 jaar gelukt. Op dit moment zijn wij het enige stabiele affiliate platform op de markt. Hiermee laten wij andere CMS platforms zoals Wordpress achter ons.
2019
Augustus 2019
Een tweede grote cumulatieve update zorgde voor een grote ‘vindbaarheidsboost’ van de websites. Bovendien leidde de update op de achtergrond van het programma tot veel stabilisaties en verbeteringen.
januari 2019
Een grote cumulatieve update heeft plaatst gevonden die verbeteringen bevatten om de functionaliteiten van het platform flink te verbeteren. Hierbij zijn er een groot aantal stabilisaties en verbeteringen aangebracht in de achtergrond van het platform.
2018
December 2018
Stellia CMS was niet de enige met een CMS affiliate platform. Affiliatedashboard.nl was bezig om een affiliate CMS op de markt te brengen. Aangezien de software er goed uitzag en wij hun zagen als gedegen concurrent, besloten we om tafel te gaan voor een mogelijke overname. Niet veel later was de overname een feit. De kennis van de jongens achter Affiliatedashboard.nl hebben wij succesvol ingezet om een koppositie te pakken met het affiliate CMS van Stellia. De samensmelting van Stellia CMS en affiliatedashbord.nl gebeurde stapsgewijs.
April 2018
Het succes van Stellia CMS bleef niet onopgemerkt in de online marketingwereld. De organistoren van Affiliate Blogger Sessions- het jaarlijkse affiliate event van Nederland- benaderde ons. Twee dagen lang toonden wij Stellia CMS aan een groot publiek. We lieten zien dat Stellia CMS een potentiele marktleider is op het gebied van affiliate marketing CMS-platformen in Nederland.
Februari 2018
Naar aanleiding van onze ervaringen tijdens de publieke lancering van het platform zijn er belangrijke veranderingen doorgevoerd. Voornamelijk om de toestroom nieuwe klanten aan te kunnen. Bovendien selecteerden wij de aanvragen. Een toetsing van kennis en motivatie moest zorgen voor het aantrekken van duurzame gebruikers.
Februari 2018
Een groot moment: de publieke lancering van het platform met daarbij de website Stellia.nl. Direct na lancering kregen wij honderden inschrijvingen waardoor wij genoodzaakt aan de noodrem moesten trekken; een inschrijvingenstop. Dit zagen wij niet aankomen en waren hier niet op voorbereid. Zo moesten wij handmatig gebruikersaccounts aanmaken terwijl de klantenservice zwaar onderbemand was.
2017
Oktober 2017
De eerste versie van Stellia CMS is opgeleverd aan 50 gebruikers. Deze gebruikers kregen naast het testen van de software en hosting, ook de taak nieuwe ideeën aan te dragen. Wij toetsten deze ideeën om de beste mee te nemen in de nieuwe versie.
Augustus 2017
Betaversie twee is opgeleverd. Na het vinden van bugs en een beveiligingslek kreeg het testpanel opnieuw de kans om de software grondig te testen. Na deze test werd de software bij een groter team uitgezet.
Juni 2017
Eerste betaversie is inmiddels opgeleverd aan testpanel van 15 gebruikers. Hieruit moest blijken hoe stabiel de software is. We vroegen het uiterste van de geschreven code en hosting.
2016
Augustus 2016
Het winnende team van Nederlandse bodem wist binnen no-time een uitstekend CRM neer te zetten met een bijzonder zuivere code. Vervolgens kregen ze de opdracht om Stellia Affiliate CMS te bouwen; een affiliate platform dat alle WordPress-problemen waar affiliates tegenaan lopen als sneeuw voor de zon laat verdampen.
Juli 2016
Start van de inschrijving voor een wereldwijde programmeerwedstrijd. Het beste team kreeg van Stellia CMS een samenwerkingscontract om het programma te bouwen. De opdracht van deze wedstrijd betrof het bouwen van een volledig nieuw CRM-systeem waarop onze organisatie de relatie en interactie met (potentiële) klanten kan beheren.
Juni 2016
Eerste gesprekken gevoerd met toeleveranciers. Voornamelijk zaken als hosting, beveiliging en type code kwamen aan bod. Keuze viel op het framework van Laravel.
Mei 2016
Ontstaan van het businessidee om een gebruiksvriendelijk platform te realiseren waarop men meerdere affiliate webshops kan openen en beheren.