Wij maken affiliate toegankelijk!
Stellia kiest voor TradeTracker

Stellia kiest voor TradeTracker

Er zijn verschillende affiliate netwerken waar affiliates en adverteerders zich kunnen aanmelden. Waarvoor heb je zo’n netwerk nodig? waarom kiest Stellia voor TradeTracker en hoe gaat een en ander in zijn werk?

De diensten van een affiliate netwerk

Een belangrijke reden waarom je een affiliate netwerk nodig hebt, is dat je producten of diensten in je webwinkel nodig hebt. TradeTracker vertegenwoordigt meer dan 2000 (online) adverteerders die willen samenwerken met affiliates, dus er zit altijd een geschikte match voor je bij. Vervolgens houdt TradeTracker precies de conversies bij die via jouw website, nieuwsbrief en affiliate website worden gegenereerd. En welke verdiensten jij krijgt.

Aanmelding bij TradeTracker is gratis, je hoeft alleen een account aan te maken. De software van TradeTracker is heel gemakkelijk in gebruik én professioneel. Je kunt hier gebruik maken van promotiemateriaal & tools zoals banners, tekstlinks, widgets en productfeeds. Ook kan je een breed scala aan rapportages bekijken zodat je snel en maximaal gebruik kunt maken van de affiliate websites en deze kunt optimaliseren.

Perfecte samenwerking

Omdat Stellia nauw samenwerkt met TradeTracker, sluiten al jouw stappen als affiliate perfect en naadloos op elkaar aan. Op de website van Stellia vind je bij de handleidingen heel veel extra uitleg zodat je snel aan de slag kunt. De uitleg gaat stap voor stap en in stap 3 van de handleiding bijvoorbeeld, wordt exact uitgelegd hoe je product-feeds kunt gebruiken.

TradeTracker steekt met kop en schouders uit boven de andere affiliate netwerken. Gebruikers geven TradeTracker gemiddeld een 8,5! Geen wonder als je ziet dat de klanten van TradeTracker snel omzetgroei realiseren. Verder heeft TradeTracker moderne software in huis die voortdurend in ontwikkeling is en lopen de facturatie en uitbetalingen snel en zijn deze volledig inzichtelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *