Wij maken affiliate toegankelijk!
Stellia ook voor grote spelers

Stellia is ook voor grote spelers

Stellia heeft allerlei verschillende klanten. Beginners op de affiliate markt, mensen die ervaring hebben met meerdere affiliate websites en leuk verdienen maar ook grote afnemers. Bryan Chin is zo’n grote: hij heeft héél veel websites en domeinnamen. Hoe komt Bryan terecht bij Stellia en is hij tevreden met de diensten die hij daar vindt?

Bryan, een recente klant van Stellia  

We spraken Bryan en vroegen hem hoe hij bij Stellia terecht is gekomen. Bryan vertelt dat hij zich al heel lang, al sinds 1999, beweegt in de wereld van affiliate-marketing. Vroeger kostte het hem veel tijd om goede websites te maken en te onderhouden. Alles moest handmatig en dat was tijdrovend en arbeidsintensief werk. Na de komst van WordPress kon het allemaal wel wat sneller en makkelijker maar Bryan bleef tegen problemen aanlopen die veel tijd vroegen om op te lossen of ze konden niet worden opgelost. In een grijs verleden heeft hij zelf geprobeerd een affiliate-softwaretool te ontwerpen die voldeed aan alle wensen maar dat was duur en er waren nog onvoldoende technische mogelijkheden.

Unieke websites, mede dankzij de tekstschrijver van Stellia

En toen ontdekte Bryan Stellia: “Stellia voldoet volledig aan al mijn wensen”, aldus Bryan. “Ik ben echt enorm enthousiast, het werkt tot nu toe perfect en ik heb dan ook veel domeinen ondergebracht bij Stellia. Bedrijven die veel domeinnamen bezitten worden niet altijd positief gezien en beoordeeld, maar dat is lang niet altijd terecht. Bij Stellia kan je bijvoorbeeld gebruik maken van de diensten van een tekstschrijver en zo je website echt uniek maken. De websites van Stellia zijn dan ook zeker geen lopende band werk en ook voor merchants heel aantrekkelijk. Zo heeft uiteindelijk iedereen een positieve ervaring: de bezoeker van de website, de affiliate én de adverteerder”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *