Wij maken affiliate toegankelijk!
Stellia CMS

Stellia in vogelvlucht

Snel aan de slag met geld verdienen via affiliate websites. Dat is Stellia. 
Stellia CMS is een onderdeel van Stellia B.V., en dé plek waar je snel alle informatie en hulp vindt om direct te beginnen. Met weinig inspanning, binnen een half uur ben je eigenaar van een affiliate webshop. Stellia biedt je verschillende pakketten, ondersteuning, handleidingen en nog veel meer om een succesvol affiliate te worden.

De verschillende pakketten van Stellia

Wil je eens uitproberen wat het precies betekent om affiliate te zijn, een webshop te beheren en geld te verdienen vanuit huis? Kies dan voor het proef account van Stellia. Je krijgt gedurende 7 dagen een website tot je beschikking, zonder verplichtingen en zonder automatische verlenging. 
Wil je direct écht beginnen? Kies dan voor het beginners pakket: 20 websites, 5.000 producten per website! Ben je al wat meer thuis in de wereld van affiliate en ga je er helemaal voor? Wil je echt flink geld gaan verdienen en genoeg tijd investeren? Kies dan voor het pakket voor gevorderden. Je krijgt maar liefst 50 websites tot je beschikking met 5.000 producten per website. Voor alle pakketten geldt een Cronjub update per 7 dagen. Op de website van Stellia kun je alles lezen over de verschillende pakketten.  

Stellia biedt jou hulp en ondersteuning

Om een succesvol affiliate te worden biedt Stellia je alle benodigde handvatten en tools. Alle stappen die je moet nemen worden uitgelegd en er zijn uitgebreide handleidingen beschikbaar. Extra uitleg footer, informatie over tekstpagina’s, over advertenties, Icoon Pop-Ups, partnerlinks en natuurlijk over het gebruik van Social Media. Naast de standaardpakketten kun je -als doorgewinterde affiliate-  ook nog kiezen voor tal van uitbreidingen zoals extra producten voor je websites, extra feeds of updates per 5 of 2 dagen. Kijk op de website van Stellia voor alle informatie en voor vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen. Op de website van Stellia vind je ook een online demonstratie en informatie over het aanmeldproces bij TradeTracker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *