Wij maken affiliate toegankelijk!

Start met een proefaccount

In deze video vertellen Luc (17 jaar) en Rida (20 jaar) hoe zij in aanraking zijn gekomen met affiliate. Het zijn twee jongens die samenwerken en geld willen verdienen. Zij zoeken voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en Luc zag een filmpje op internet waarin een vrouw vertelde dat zij maar liefst € 40.000 per maand verdiende met affiliate. Dat wilden zij ook wel en daarom zijn zij op zoek gegaan informatie over affiliate: hoe werkt het en wat zijn de mogelijkheden? 

Het bleek nog niet zo gemakkelijk te gaan, zoveel geld verdienen met affiliate. Alleen al het maken van een website, het zoeken van een adverteerder en het toevoegen van producten kostte hen heel veel tijd. Maar liefst twee weken waren ze bezig en toen was die eerste website nog niet helemaal naar hun zin. 

Rida zocht naar oplossingen om sneller affiliate websites te maken en kwam uit bij Stellia. Hij stuurde een berichtje en werd meteen teruggebeld door Hans van Krieken. Dat ging dus meteen al super snel, een verademing. Hans legde hen uit hoe Stellia CMS werkt. Luc en Rida besloten te beginnen met één website, maar Hans legde hen uit dat als je geld wilt verdienen met affiliate je met één website niet ver komt. Je moet echt in grotere aantallen denken, meer websites kopen en Luc en Rida hebben de sprong gewaagd. Ze hebben er 100 euro ingestopt en kregen daarvoor 50 websites. Ze hebben samen één account aangemaakt en betalen ieder 50 euro per maand. Ze hebben in een handomdraai die websites gemaakt en sindsdien zijn ze helemaal “verkocht” en super enthousiast; zowel over affiliate als over Stellia CMS. 

Wat gaan zij doen? Zij gaan de komende tijd video’s maken waarin zij alles uitleggen over Stellia CMS. Hoe werkt het, hoe moet het, wat is slim en wat niet? Je kunt ook vragen stellen die door Luc en Rida zullen worden beantwoord.   

In deze eerste video leggen Luc en Rida uit wat affiliate is. Hoe verdien je geld met affiliate? Zij geven een voorbeeld: stel je hebt een tuinset van Blokker op één van je websites staan. En je verkoopt er eentje die € 1000 kost. Jij krijgt dan een percentage van die verkoop; bijvoorbeeld 10%. Dat is mooi € 100 verdiend, en dat van één website en door de verkoop van één product. 

Bekijk hier onze eerste video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *