Wij maken affiliate toegankelijk!
Affiliate decathlon

Samenwerking met Decathlon

Vandaag spraken wij met Bas van Aalderen van Decathlon. Decathlon is de grootste sportwinkel van de wereld en je kunt er sportproducten kopen voor maar liefst 65 verschillende sporten. Stellia is een nauwe samenwerking met Decathlon aangegaan en dat is goed nieuws voor onze affiliates.

Eigen affiliate netwerk

Het grote voordeel voor onze affiliates die de producten van Decathlon willen promoten is het affiliate netwerk Impact Radius. Decathlon heeft het netwerk “inhouse” zodat wanneer affiliates zich aanmelden zij direct worden ingedeeld in een segment. De voordelen hiervan zijn onder meer het snel kunnen schakelen en er is geen extra accountmanager nodig. Verder kun je als affiliate gebruik maken van een aantrekkelijk bonusmodel én krijg je de eerste maand dubbele commissie uitgekeerd!

Meer over Decathlon

Decathlon wil sport toegankelijk maken voor iedereen. Dit betekent dat zij consumenten een zeer uitgebreid assortiment aanbieden tegen scherpe prijzen. Zij produceren daarnaast tal van artikelen van eigen merk: hoge kwaliteit én bijzonder aantrekkelijk geprijsd. Verder kun je profiteren van tal van andere voordelen. Gratis retourneren bijvoorbeeld. Minimaal 2 jaar garantie op je aankoop, gratis verzending vanaf € 50 en maar liefst 2600 afhaalpunten in Nederland. Natuurlijk kan je pakketje ook worden thuisbezorgd. Wil je ook zaken doen met Decathlon? Meld je snel aan als affiliate bij Stellia en profiteer ook van de vele voordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *