Wij maken affiliate toegankelijk!
Daisycon 2

Samenwerking met Daisycon

Daisycon is een van de grotere affiliate netwerken in Nederland en sinds enige tijd werkt Stellia nauw samen met Daisycon. We spraken met Dennis de Jong van Daisycon die vertelt hoe deze samenwerking is ontstaan. Hans van Krieken, altijd op zoek naar de beste mogelijkheden voor zijn affiliates, nam contact op met Daisycon om een afspraak te maken voor meer informatie. Al snel was Hans heel enthousiast want Daisycon heeft de affiliates van Stellia veel te bieden. 

Meer over Daisycon 

Daisycon is een groot affiliate netwerk dat zich met name richt op de markt in de Benelux: Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. De ruim 1000 adverteerders die productfeeds aanbieden via Daisycon bevinden zich voornamelijk in deze landen maar ook in andere landen. Daisycon opereert dan ook wereldwijd en breidt nog voortdurend uit. Sinds de samenwerking met Stellia ziet Daisycon een toename van haar klanten, het netwerk is bepaald populair te noemen onder de affiliates van Stellia. 

Voordelen Daisycon voor Stellia-affiliates

 Een grote plus van Daisycon is haar klantvriendelijkheid. Het team van Daisycon staat klaar om hulp te verlenen aan al haar klanten: groot of klein. De website van Daisycon is helder en inzichtelijk en er is veel informatie te vinden, zowel voor adverteerders als voor publishers. Leuke en interessante blogs en natuurlijk uitgebreide informatie over verdienmodellen, do’s en don’ts voor affiliates en een uitgebreide kennisbank. Kijk eens op de website van Daisycon voor meer informatie of meld je aan als affiliate en maak gebruik van alle mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *