Wij maken affiliate toegankelijk!
Bart Adtraction

Samenwerking met bart van Adtraction

Adtraction is een affiliate netwerk (het grootste netwerk van Zweden) en de man achter Adtraction Nederland is Bart Bonvanie. Sinds kort werken Adtraction en Stellia nauw samen. Waarom, hoe komt dat zo en welke voordelen geeft dat jou als affiliate?

Adtraction staat bekend als een uiterst klantvriendelijk affiliate netwerk. Zowel adverteerder als publisher kunnen rekenen op een zeer persoonlijke communicatie en zij houden van snelle support. Geen wachttijden als je eens wat wilt vragen. Het systeem van Adtraction is uiterst gebruiksvriendelijk en op de website wordt het begrip affiliate heel inzichtelijk weergegeven. Een transparant bedrijf!

Bart Bonvanie vertelt

Aan de telefoon vertelt Bart Bonvanie (vanuit zijn kantoor in Stockholm!) dat hij een tijdje geleden op zoek was naar nieuwe affiliates en zo op de website van Stellia stuitte. Hij vulde het contactformulier in en even later belde Hans van Krieken, de directeur van Stellia, hem op. Bart is super enthousiast over Stellia “een erg gemakkelijk platform om in een handomdraai affiliate webshops te maken; Ook als je er geen verstand van hebt”. En dat klopt natuurlijk, dat is waar Stellia voor staat.

Hans op zijn beurt is erg enthousiast over Adtraction: een affiliate netwerk waar je goed wordt geholpen, persoonlijk te woord wordt gestaan en als affiliate gebuik kunt maken van een schat aan kennis en ervaring. De website van Adtraction is nog niet beschikbaar in het Nederlands (dat komt wel!) maar alle communicatie gaat verder wel gewoon in het Nederlands. Sinds twee jaar begeeft Adtraction zich nu op de Nederlandse markt en als aangesloten affiliate kun je gebruik maken van een groot aantal campagnes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *