Wij maken affiliate toegankelijk!
Rida en Luc, affiliate marketeers

Rida en Luc betreden affiliate marketing

Afgelopen week namen de vrienden Rida en Luc contact met ons op. Deze jongelui houden van ondernemen en willen geld verdienen. Affiliate websites leek hen hiervoor heel geschikt. Het opzetten van websites en toevoegen van producten bleek best nog ingewikkeld, totdat zij in contact kwamen met Stellia. Binnen een paar dagen was hun eerste website in de lucht. Een geweldige site vol met games. 

Inmiddels hebben ze de smaak te pakken en draaien er straks 50 websites.

Hoe was het eerste contact met Stellia?

“Stellia gaf meteen antwoorden en oplossingen op al onze vragen”, aldus Rida. “We hadden met een half uur de eerste website opgezet en dachten dat we daarmee klaar waren”. Hans van Krieken vertelde de jongens dat meer websites meer geld verdienen betekent en de twee vrienden hebben toen besloten er helemaal voor te gaan. Ze hebben eerst advies ingewonnen bij een andere klant van Stellia, Christian, en die vertelde dat het handig is websites te maken met verschillende producten. Christian verdient moeiteloos € 500 per maand of meer met zijn affiliate websites. Nou, dat willen Luc en Rida ook wel dus zij zijn nu bezig hun 50 website te vullen. Zij boren ook andere markten aan: reizen, witgoed en meubels bijvoorbeeld. 

En hoe gaat het nu?

Luc en Rida vertellen dat zij nog niet alle websites online hebben maar heel positief zijn. “We hebben met andere klanten van Stellia gesproken en die zijn allemaal heel positief”. “Als het zo goed gaat lopen als wij hopen dan blijft het niet bij 50 websites!”. Zij vertellen ook dat zij Stellia CMS heel prettig vinden om mee te werken: “gemakkelijk, je kunt je creativiteit kwijt en je hebt in een handomdraai een website klaar”. “Het is zó leuk dat het bijna een verslaving is geworden”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *