Verifiëren van je affiliate website op Tradetracker
Meta tags

Hoe voeg ik een Meta tags toe binnen het Stellia CMS?

Belangrijk om te weten: Hier geeft u niet de meta description, keywords en of titel in. Deze kunt u vinden bij Instellingen > SEO. De meta tags die men hier toevoegt zijn bedoeld om bijvoorbeeld uw website te valideren bij Google en Bing. En dit is een erg belangrijk onderdeel. Google moet weten wie u bent alvorens u gevonden wordt. Dit kan heel makkelijk door de website in Google aan te melden door middel van een Meta tag. In dit voorbeeld hebben wij daarom ook uitgelegd hoe dit werkt. Heel moeilijk is het niet. Maar toch worden hier vaak fouten in gemaakt. Daarom willen wij u het toch graag uitleggen.

Klik binnen Stellia CMS op "Instellingen" en vervolgens op "Meta tags". U komt daarna in het scherm zoals in het voorbeeld hierboven. Klik op "Meta tag toevoegen" om een meta te importeren. Vervolgens komt u in het voorbeeld zoals hierboven. Maar dan de tweede afbeelding.

Een meta tag kan er als volgt uitzien:
< meta name="google-site-verification" content="oUJRru_U2E5konMvz_ENewAEo9sfykhYsbtE_8" />

Zoals u ziet bestaat de Meta tag uit twee delen. de "Name" en de "content". Wat u nodig heeft staat tussen haakjes. Hieronder gaan we het verder met de uitleg over het toevoegen van deze Meta tag.

Zo verifieer jij je affiliate webshop bij google en tradetracker
Meta tags

U kunt elke willekeurige Meta toevoegen

In het bovenstaande voorbeeld hebben wij de "Name" en de "content" toegevoegd in Stellia CMS. Wat u nodig heeft staat dus tussen haakjes zoals wij hierboven al hebben beschreven. Klik vervolgens op "Meta tag toevoegen" waarna uw Meta tag is toegevoegd. In de laatste afbeelding hierboven ziet u het resultaat. In dit voorbeeld wordt deze Meta tag op de achtergrond in uw website toegevoegd. Als u de code goed heeft toegevoegd dan zal uw website goed worden gevalideerd. Waarna Google weet dat u de gebruiker bent van uw website.

Nogmaals in dit voorbeeld gebruiken wij de Google site verificatie. Maar u kunt hier ook andere Meta tags toevoegen.