Wij maken affiliate toegankelijk!
Max affiliate marketing

Max is net 16 en succesvol met Stellia

Vandaag praten we met een van de jongere affiliates bij Stellia: Max Knol. Max is net 16 jaar geworden en is sinds een paar maanden affiliate bij Stellia. Hij is een van die jongens die het grootste deel van zijn leven achter de pc doorbrengt. Natuurlijk om lekker te gamen maar Max doet nog veel meer leuke dingen op zijn computer, het editen van video’s bijvoorbeeld. Daarnaast werkt hij al 2 jaar in de plaatselijke pc winkel waar hij computers repareert, zowel hardware als software.

Max en Stellia

Het leek Max wel heel handig om op het internet geld te verdienen. Werken in bijvoorbeeld een supermarkt levert niet veel op en is beperkt in tijd. Internet is overal en altijd, ook als je met vakantie bent. Je kunt dus altijd, op elk moment geld verdienen, zelfs als je slaapt. Affiliate leek hem een prima mogelijkheid en zoals hij het noemt “uitbreidbaar”. Loopt het goed? Dan ga ik meer doen! Meer websites, meer campagnes, meer geld verdienen. Het idee om zijn affiliate werkzaamheden de komende jaren toe te laten nemen, uit te bouwen en zo flink wat te gaan verdienen trok hem wel. Het is ook goed te combineren met zijn studie. Max doet nu de Havo en wil daarna een HBO opleiding gaan doen binnen de ICT. 

Max maakt graag filmpjes van zijn vaardigheden en plaatst deze op YouTube zodat anderen die kunnen bekijken en er wellicht nog iets aan hebben. Hij maakt onder meer films over het bewerken van foto’s en hoe hij een spelomgeving voor Minecraft maakt.

Max heeft een tip voor Stellia. Zo zou hij het fijn vinden als er een mogelijkheid komt dat achter de afbeeldingen op de productpagina’s een tracking URL geplaatst kan worden. De afbeeldingen worden dan aanklikbaar. Goede tip vonden wij, want dat zal voor meer kliks gaan zorgen en dus meer omzet. Over het geheel is hij super enthousiast over het Stellia CMS: heel veel mogelijkheden, echt een heel mooi systeem, aldus Max. En de support is erg vriendelijk en behulpzaam. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *