Lay-out instellingen

Video tutorial gemaakt door Marcel


Maak je winkel op met enkele klikken

Hier beschrijven wij misschien wel het belangrijkste onderdeel van het gehele stappenplan: de lay-out van je affiliate winkel.

Lay-out van Stellia CMS
Lay-out instellingen

Lay-out instellingen

Met de lay-out kan je een persoonlijke website maken waarmee je je onderscheidt van de rest. Je kunt een thema kiezen en de huisstijl aanpassen zoals de kleur en de header. De header is een afbeelding die op elke pagina in de winkel terug komt. Let dus goed op dat je hiervoor een geschikte afbeelding kiest. Wij hebben een koppeling gemaakt met Pexels.com. Hierdoor heb je een enorm aanbod afbeeldingen waaruit je kunt kiezen voor je header.

Het is ook mogelijk om aan je winkel een icoon toe te voegen. Deze icoon, een klein soort afbeelding, zie je terug in elke willekeurige browser waarmee je de website bezoekt. Een belangrijk detail: zodra je hier een icoon hebt toegevoegd, dan bestaat er een mogelijkheid dat bij het bezoeken van de website op Android toestellen een pop-up verschijnt. Er wordt dan gevraagd of de bezoeker de winkel wil toevoegen aan zijn homescreen. Deze functie kan niet worden gegarandeerd omdat de werking van deze functie afhankelijk is van de browser die de bezoeker gebruikt. Kiest de bezoeker ervoor om jouw winkel toe te voegen aan zijn homescreen, dan zal dit te zien zijn als een icoon tussen al zijn andere apps.