Wij maken affiliate toegankelijk!
Unieke affiliate site

Je succesvol onderscheiden als adverteerder

We spraken met Richard Mulder, eigenaar van de website Veganhippo.nl. Een jonge webshop in artikelen die vegan zijn. Op de vraag waarom hij met de webshop is begonnen vertelt Richard dat hij drie jaar geleden tijdens zijn huwelijksreis naar Curaçao werd geconfronteerd met dierenleed. Dit greep hem, en ook zijn kersverse vrouw behoorlijk aan. Het zette hem aan het denken en Richard ontdekte dat er veel dierenleed is op de wereld. Oók onnodig dierenleed. Op zijn website vertelt Richard uitgebreid over zijn reis en waarom hij koos voor het opzetten van een vegan website. 

Compleet aanbod vegan producten 

Tijdens onderzoek naar andere vegan websites ontdekte Richard dat er weliswaar sites zijn die inzetten op vegan, recycling en duurzaamheid maar die zijn vaak beperkt. Ze bieden bijvoorbeeld vegan voeding aan of schoenen, kleding of andere vegan producten. Mensen die veganistisch willen leven, zoals Richard inmiddels zelf doet, moeten voortdurend op zoek naar geschikte producten op allerlei websites. En zo kwam hij op de gedachte om één grote website te maken voor dit soort producten, inclusief marktplaats. 

Wat vind je zoal op Veganhippo.nl 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als je veganistisch wilt leven. Richard speelt daar geweldig op in. Op de website vind je naast een groot assortiment vegan voedingsmiddelen bijvoorbeeld ook hoofdtelefoons waarvan de lederen band is vervangen door een kunststof band. Natuurlijk vind je ook dierproef vrije schoonheidsartikelen zoals crèmes en make up. Het assortiment vegan schoenen is indrukwekkend. Wist je dat dergelijke schoenen worden gemaakt van gerecyclede plastic flessen? En ze zien er echt geweldig uit en dragen uiterst comfortabel. Een heel goed alternatief voor leer.

Wat is veganisme eigenlijk 

Veganisme is een levenswijze. Mensen die veganistisch leven vermijden het gebruik van dierlijke producten. Hieronder vallen alle delen van het dierenlichaam maar ook de producten die het lichaam voortbrengt zoals wol. Alle artikelen die worden gemaakt van of met dierlijke producten vallen er onder. Denk aan kleding van wol maar ook aan honing en zuivel. Veganisten keuren ook het “gebruik” van dieren af zoals voor een kermis en voor het doen van proeven. 

Zijn vegan producten duur? 

Nee, ze zijn niet duur. Net als in “gewone” winkels heb je goedkope en duurdere producten. Er zijn bij Veganhippo.nl ook altijd leuke aanbiedingen te vinden. Duurzaamheid hoeft niet duur te zijn. Daarbij is er op de site ook plaats voor een “marktplaats”. Heb je vegan kleding die je niet meer draagt? Biedt het aan op de marktplaats en maak een ander gelukkig met jouw kleding of andere vegan producten. De gedachte achter vegan is ook dat je alleen kiest voor weggooien als een product echt “op” is.   

Wil jij ook het dierenleed de wereld uit? Draag dan je steentje bij een aan betere wereld, aan duurzaamheid en het voorkomen van dierenleed en bestel vegan producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *