Iconen pop-up voor Android bezoekers van je affiliate webshop!

Stellia CMS heeft veel extra investeringen gedaan om ervoor te zorgen dat jouw website goed scoort in Google. Een van de mooiste technieken die wij hebben gebouwd is de iconen pop-up. Hier lees je wat dit inhoudt voor je website.


Het alternatief voor een affiliate app
Icoon pop-up

Werking van de iconen pop-up

Bij Winkelopmaak > Thema Lay-out kan men eenvoudig een icoon toevoegen. Dit zorgt ervoor dat je affiliate website voorzien wordt van een icoon in de browser. Maar deze functie doet nog iets anders. Het zorgt ervoor dat er een pop-up zal verschijnen zodra men de affiliate website op een Android toestel bezoekt. En dat heeft voordelen!

Zoals je kan zien in het bovenstaande voorbeeld wordt de bezoeker van de affiliate website gevraagd of hij de website wil toevoegen aan het homescreen van zijn of haar Android telefoon. Men kan dan kiezen voor "Nee, bedankt" of "Toevoegen".

De bezoeker van je affiliate webshop krijgt na het klikken op "Toevoegen" de melding dat de website is toegevoegd aan het homescreen. Kiest men ervoor om het niet toe te voegen dan zal de pop-up in het vervolg niet meer worden getoond. Wij vinden gebruiksvriendelijkheid van de website voor de bezoeker erg belangrijk. En om deze reden ontvangt de bezoeker van de website de pop-up ook maar één keer en pas nadat de website een aantal keer is bezocht.


Affiliate iconen gebruiken op je affiliate webshop
Icoon pop-up

Terugkerende bezoekers op je affiliate website

In dit voorbeeld laten we zien wat er gebeurt als men klikt op "Toevoegen". Zoals je kan zien, zie je de icoon (rood/ witte parasol) terug tussen de apps op de telefoon. Op het moment dat men op het icoontje klikt wordt jouw affiliate website direct geopend. Dit zorgt ervoor dat je affiliate website sneller opnieuw door deze bezoeker wordt bezocht.

Wij kunnen niet garanderen dat deze functie ook bij iedereen werkt. Dit ligt onder andere aan de browser die de bezoeker van je affiliate website gebruikt. Daarnaast werkt deze functie alleen op Android toestellen en dus niet in alle browsers. Ook mag de bezoeker geen popup-blocker aan hebben staan.