Wij maken affiliate toegankelijk!

Winkeloverzicht

Om makkelijk overzicht te houden over al je verschillende winkels, is het winkeloverzicht bedacht. In het winkeloverzicht kun je per website zien welke onderdelen aanwezig zijn op je website en welke je nog mist. Ook zie je het in het winkeloverzicht als je winkel onderhoud nodig heeft of als je adverteerder een update heeft. 

Je komt bij je winkeloverzicht door naar het kopje met je naam te gaan en vervolgens op “winkeloverzicht” te klikken. Je winkeloverzicht ziet er ongeveer zo uit. 

Stellia winkeloverzicht

Winkeloverzicht

Wat kan je met het winkeloverzicht

In dit overzicht kun je van alles zien. Je ziet bijvoorbeeld of je al feeds toegevoegd hebt aan je website en of daar dan al producten in staan. Als je iets al gedaan hebt, zie je een groenvinkje. Ontbreekt er nog iets op je site, dan zie je een rood kruisje. Let Op: het is niet altijd belangrijk dat je alles toegevoegd hebt aan je website, want niet alles is even belangrijk voor elke website. De belangrijkste onderdelen om afgevinkt te hebben zijn de feeds, de producten, SEO-titels en omschrijvingen, adverteerders en SSL-certificaat. 

Als je adverteerder een update heeft, of je winkel heeft onderhoud nodig, verschijnt er een uitroeptekentje voor de specifieke winkel. Meer weten over het onderhouden van je winkel? Kijk dan hier

Winkel overzicht, wijzigen

Winkeloverzicht

Domeinnaam en winkelnaam veranderen

Om je domeinnaam te veranderen, of je winkel een andere naam te geven in het overzicht, klik je op het potloodje. Je zult dan op het volgende scherm terechtkomen. 

Hier kun je de nieuwe naam of het nieuwe domein van je winkel invullen. Ook kun je zien of je SSL-certificaat nog actief is. Als je dit hebt gedaan en je wil je wijzingen opslaan, klik je op “update winkelgegevens”. Je updates worden dan automatisch toegepast. 

Winkel sluiten - Stellia

Winkeloverzicht

Winkels sluiten

Als een winkel niet winstgevend genoeg is voor je, of je wil gewoon een nieuwe winkel beginnen, kun je een winkel sluiten. Dit doe je door in het overzicht op het oranje kruis te klikken. Je komt dan op het volgende scherm terecht. 

Weet je zeker dat je je winkel wil sluiten? Klik dan op “ja, sluit winkel”. Was het een foutje of wil je je winkel toch niet sluiten? Klik dan op “annuleer”. Een gesloten winkel kan niet teruggehaald worden.