Wij maken affiliate toegankelijk!

Social media links

We vallen maar meteen met de deur in huis: als je social media links op je website plaatst om meer sales te krijgen dan is het goed om te weten dat dit zo niet werkt.
Je krijgt zeker meer bezoeker maar dit zijn in veel gevallen geen bezoekers die op zoek zijn naar de producten op jouw website. Je krijgt dus veel bezoekers die niets kopen. En dat is niet wenselijk. Bezoekers die meteen vinden wat ze nodig hebben zullen sneller iets gaan kopen. Zorg er daarom voor dat je website er goed uitziet en in Google wordt gevonden.

Het toevoegen van social media links zal je affiliate website niet schaden. Hieronder leggen we je uit hoe je social media links op je website kan plaatsen.

Stellia handleiding - sociale media links

Social media links

Ga naar vindbaarheid > Social media links. Nu kom je in het venster waarin je de linkjes kan gaan plaatsen. Plaats de linkjes altijd met de volledige url. Voorbeeld: https://twitter.com/stelliacms of https://www.linkedin.com/company/stellia-affiliate-cms. Klik nu op instellingen opslaan en je linkjes worden als iconen getoond zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien.

Stellia handleiding - sociale media links