Wij maken affiliate toegankelijk!

Rich snippets in Google

Sommige functies in het platform van Stellia CMS vallen minder op maar zijn daarom niet minder belangrijk. Zo zorgt de optie Google Rich Snippets ervoor dat je website er binnen Google aantrekkelijker uit ziet. Wat Google Rich Snippets precies inhoudt vertellen we in dit artikel. 

Google Rich Snippets

Google Rich Snippets

Wat zijn Rich Snippets?

Stellia CMS gebruikt structured data en verbetert daarmee de online zoekresultaten van je affiliate website, onder andere bij Google. Deze structured data kan door Google via Rich Snippets in haar zoekresultaten worden getoond. Dit betekent dat wij Google vertellen waar bepaalde content voor staat. Met Rich Snippets proberen wij je affiliate website extra te laten opvallen bij de zoekresultaten van Google.

In veel gevallen toont Google deze informatie bij de zoekresultaten, bijvoorbeeld met sterretjes als je op zoek bent naar een vakantie. Bij producten kunnen onderdelen als prijs, valuta en voorraad getoond worden, maar ook de product specifieke beoordelingen en afbeeldingen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat Google ook daadwerkelijk bij jouw website iets doet met structured data. Onze ervaring is echter dat Google dit prima oppakt.