Wij maken affiliate toegankelijk!

Nieuwe winkel openen

Heb je zojuist domeinnamen aangekocht waarvan je ook al de DNS goed hebt gezet? Dan kan hier hier lezen hoe gemakkelijk het is om een winkel te openen met Stellia CMS.

Stellia handleiding - Winkel openen

Nieuwe winkel openen

Domeinnamen toevoegen aan het CMS van Stellia CMS

Met oog op gebruiksvriendelijkheid hebben wij het CMS zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Het registreren van domeinnamen en omzetten van de DNS was dan ook wel het moeilijkste. Als dat gelukt is kan je de domeinnaam gaan toevoegen binnen Stellia CMS.

Zodra je bent ingelogd in Stellia zie je rechtsboven je naam waarop je kan klikken. Vervolgens verschijnt er een lijst met mogelijkheden. Klik nu op “nieuwe winkel openen”, zie voorbeeld afbeelding hierboven. Je komt nu in een scherm zoals hieronder staat afgebeeld.

Stellia handleiding - Winkel openen

Nieuwe winkel openen

Shop naam 
Geef hier de domeinnaam of een willekeurige andere naam op.

Domein 
Geef hier de domeinnaam op zonder https://www. zoals in het voorbeeld.

Thema 
Kies hier je thema, deze kan je later altijd nog veranderen naar een ander thema.

Data kopiëren van 
In dit venster kan je kiezen om data van eerder gemaakte affiliate webshops te kopiëren. Stellia zal dan de labels, tekstpagina’s en homepagina instellingen kopiëren van één van je andere affiliate webshops.

Klik nu op “shop openen”. Indien alle stappen goed zijn doorgevoerd bij de DNS instellingen, dan zal je affiliate webshop binnen enkele minuten tot maximaal 3 uur online te zien zien.

Is je website inmiddels online te bekijken? Helemaal top dan ben je geslaagd met het instellen van de DNS en het toevoegen van je affiliate winkel! Je kan nu beginnen met het platform van Stellia CMS. Wij wensen je veel succes met het opzetten van je eerste affiliate webshops. Heb je vragen? Gewoon bellen of stuur ons een e-mailtje. Dan gaan wij je verder helpen!

Help mijn site komt niet online of heeft geen SSL verbinding!

Bereikbaarheid website:
Bereikbaarheid website: het kan enkele uren duren voordat het DNS overal wereldwijd goed is doorgekomen. In deze periode kan het voorkomen dat je website dan wel en dan weer niet zichtbaar is. Is je website binnen 3 uur nog steeds niet definitief zichtbaar? Dan is er iets misgegaan in de stappen hierboven. Niet erg! Neem contact met ons op en wij gaan je via TeamViewer of Anydesk op afstand helpen.

Geen SSL verbinding:
Als je alles goed hebt ingesteld en de stappen goed zijn doorlopen, dan zal de SSL certificaat binnen 48 uur automatisch worden uitgeschreven. In de meeste gevallen al binnen 12 uur.

Let op: Wij kunnen niet garanderen dat je affiliate webshop SSL beveiliging krijgt. Dit hebben wij dit echter nog niet meegemaakt. Als er bijvoorbeeld fouten zitten in de “name server” van je provider waar je de domeinnaam hebt geregistreerd, dan kan er geen SSL worden uitgegeven. Stellia CMS heeft hier geen invloed op.