Wij maken affiliate toegankelijk!

Meta tags

Belangrijk om te weten: Hier geef je niet de meta description, keywords en of titel in. Deze kan je vinden bij Instellingen > SEO. De meta tags die men hier toevoegt zijn bedoeld om bijvoorbeeld je website te valideren bij Google en Bing. En dit is een erg belangrijk onderdeel. Google moet weten wie je bent alvorens je gevonden wordt. Dit kan heel makkelijk door de website in Google aan te melden door middel van een Meta tag. In dit voorbeeld hebben wij daarom ook uitgelegd hoe dit werkt. Heel moeilijk is het niet. Maar toch worden hier vaak fouten in gemaakt. Daarom willen wij je het toch graag uitleggen.

Stellia handleiding metatags

Meta tags

Hoe voeg ik een Meta tags toe binnen het Stellia CMS?

Klik binnen Stellia CMS op “Instellingen” en vervolgens op “Meta tags”. Je komt daarna in het scherm zoals in het voorbeeld hierboven. Klik op “Meta tag toevoegen” om een meta te importeren. Vervolgens kom je in het voorbeeld zoals hierboven. Maar dan de tweede afbeelding.

Een meta tag kan er als volgt uitzien:
< meta name=”google-site-verification” content=”oUJRru_U2E5konMvz_ENewAEo9sfykhYsbtE_8″ />

Zoals je ziet bestaat de Meta tag uit twee delen. de “Name” en de “content”. Wat je nodig hebt staat tussen haakjes. Hieronder gaan we het verder met de uitleg over het toevoegen van deze Meta tag.

Stellia handleiding metatags toevoegen

Meta tags

U kunt elke willekeurige Meta toevoegen

In het bovenstaande voorbeeld hebben wij de “Name” en de “content” toegevoegd in Stellia CMS. Wat je nodig heeft staat dus tussen haakjes zoals wij hierboven al hebben beschreven. Klik vervolgens op “Meta tag toevoegen” waarna de Meta tag is toegevoegd. In de laatste afbeelding hierboven zie je het resultaat. In dit voorbeeld wordt deze Meta tag op de achtergrond in je website toegevoegd. Als je de code goed hebt toegevoegd dan zal je website goed worden gevalideerd. Waarna Google weet dat je de gebruiker bent van je website.

Nogmaals in dit voorbeeld gebruiken wij de Google site verificatie. Maar je kan hier ook andere Meta tags toevoegen.