Wij maken affiliate toegankelijk!

Gebruikers toevoegen

Wil je samenwerken met iemand? Heb je vrienden waarmee je samen je website wil runnen of heb je bijvoorbeeld het schrijven van je blogs uitbesteed aan een professionele schrijver? Dan kun je deze personen toevoegen aan je team op Stellia en kunnen zij meewerken aan je website. Hoe je dit doet lees je in deze handleiding?

Stellia CMS - Gebruiker toevoegen

Gebruikers toevoegen

Eerst stap

Om mensen toe te voegen aan je team, ga je naar het kopje met je naam en vervolgens naar “mijn team”. Je komt dan terecht op de volgende pagina. 

Stellia CMS - Gebruiker toevoegen

Gebruikers toevoegen

Gebruikers toevoegen als beheerder

Je zult zien dat je zelf als beheerder in je team staat en je als het goed is nog je enige teamlid bent. Om teamleden toe te voegen klik je op “gebruikers toevoegen”. 

Stellia CMS - Gebruiker toevoegen

Gebruikers toevoegen

Alle mogelijkheden uitgelegd

Je zult dan op dit scherm terechtkomen. Hier kun je een teamlid toe gaan voegen aan je team. Hoe je de verschillende velden invult, lees je hieronder.

E-mailadres
Hier vul je het e-mailadres in van degene die je toe wil voegen aan je team. Let op: dit is natuurlijk het adres waarmee diegene ingeschreven staat bij Stellia.

Naam
Hier vul je de naam in van degene die je wil toevoegen.

Wachtwoord
Voer het wachtwoord in van degene die je wil toevoegen aan je account.

Rol
Dit is het belangrijkste onderdeel van het toevoegen van iemand aan je team. De rol van een teamlid bepaalt namelijk welke bevoegdheden zij hebben op je website en wat ze precies kunnen doen. Als je klikt op dit veld, krijg je twee opties te zien: “beheerder” en “content manager”. Wat de bevoegdheden van de verschillende opties zijn leg ik hieronder uit.

Beheerder
Een teamlid die beheerder is heeft dezelfde bevoegdheden als jij hebt op je website. Een beheerder kan alles veranderen, van thema tot tekst en zelfs de product feeds verwijderen of toevoegen. Let dus goed op dat je een beheerder echt vertrouwt en je zeker weet dat diegene geen kwaad in de zin heeft voor je website.

Content manager
Een content manager kan alleen alles veranderen wat met tekst te maken heeft. Dit is een goede optie als je iemand hebt ingehuurd om je SEO te verbeteren of blogs te schrijven. Deze persoon kan alle tekst veranderen, maar geen producten toevoegen, producten verwijderen of bijvoorbeeld een ander thema voor je website kiezen. 

Als je alle velden hebt ingevuld, klik je op “gebruiker toevoegen”. De persoon die je hebt toegevoegd zal dan verschijnen in jouw team en bevoegdheden krijgen op je website.