Wij maken affiliate toegankelijk!

Adverteerder logo’s

Wil je aan je bezoekers laten zien welke adverteerders jij promoot? Je kunt binnen Stellia CMS heel gemakkelijk logo’s van adverteerders toevoegen. Het is ook mogelijk om aan de logo’s trackinglinkjes toe te voegen. Je kunt de logo’s zowel op de homepagina als op de productpagina’s van je affiliate webshop laten tonen.

De eerste stap is het toevoegen van logo’s aan je eigen account. Omdat deze module werkt op accountbasis hoef je niet per affiliate webshop steeds opnieuw logo’s toe te voegen. De door jouw geüploade logo’s van adverteerders staan in je account en kan je op meerdere websites gebruiken.

Stellia handleiding - adverteerder logo's

Adverteerders logo’s

De eerste stap

Ga naar “Promotiemateriaal” en vervolgens naar “Adverteerder logo’s”. Je krijg nu een scherm te zien (zie afbeelding hierboven). Hier kan je nieuwe logo’s van adverteerders toevoegen en reeds toegevoegde logo’s bewerken. Klik op “Adverteerder toevoegen”. Je komt nu in het onderstaande scherm terecht.

Stellia handleiding - adverteerder logo's

Adverteerders logo’s

Een nieuw logo toevoegen

Je ziet nu het scherm waarin je een nieuwe adverteerder plus logo kan aanmaken. Geef hier minimaal de naam en het logo op. Dit kan een jpeg, jpg of png bestand zijn en het bestand mag maximaal 2 MB groot zijn.

Kan kan je -indien je dat wilt- ook een tracking url toevoegen. Als je dit doet, dan wordt het logo op de homepagina aanklikbaar. Klik tenslotte op “Adverteerder toevoegen” en je adverteerder logo is toegevoegd.

Stellia handleiding - adverteerder logo's

Adverteerders logo’s

Logo tonen op je website

Het zojuist door jou toegevoegde adverteerder logo is nu nog niet zichtbaar op je website. Hiervoor moet je Stellia CMS laten weten welke adverteerder je gebruikt in welke webshop.

Ga naar “Promotiemateriaal > Product-feeds”. Kies vervolgens een van je toegevoegde productfeeds en klik op “bewerk feed”. Nu kan je aangeven welke adverteerder je hebt gebruikt voor de betreffende productfeed. Stellia CMS weet nu dat deze productfeed hoort bij die adverteerder. Bij adverteerder logo’s zie nu dat de feed is gekoppeld aan een adverteerder logo. Je bent nu klaar! Het logo van de adverteerder is zichtbaar op je website.

Extra informatie over adverteerder logo’s

De logo’s kunnen (mits bovenstaande stappen correct zijn uitgevoerd) terug komen op de volgende onderdelen van je affiliate webshop:

Adverteerder slider op homepagina:
Heeft u de optie slider aanstaan dan zullen alle aanwezige adverteerders met een logo worden getoond in de slider. Indien er ook trackinglinks zijn meegegeven dan worden deze achter het logo van de adverteerder geplaatst.
Zet aan/uit bij: Winkelopmaak > Homepagina optie Toon Partner-slider

Productvergelijker op productpagina: 
Heeft u de productvergelijker aanstaan, dan zal bij de productvergelijker de naam en indien aanwezig het logo van de adverteerder worden getoond.
Zet aan/uit bij: Winkelopmaak > Productpagina optie Vergelijk

Toon adverteerder op productpagina: 
Heeft u “Toon adverteerder” aanstaan, dan zal bij de productpagina de naam en indien aanwezig het logo van de adverteerder worden getoond.
Zet aan/uit bij: Winkelopmaak > Productpagina optie Toon adverteerder

Bij de getoonde logo’s van de productpagina’s zal de trackinglink van de productfeed achter de naam of achter het logo van de adverteerder worden geplaatst. Hierdoor kan een bezoeker van je website direct op de productpagina van adverteerder terecht komen. Hier wordt dus niet de ingegeven tracking url gebruikt die men heeft opgegeven bij adverteerder logo’s. Die tracking url wordt alleen gebruikt indien aanwezig op bij de adverteerder slider op homepagina.