Wij maken affiliate toegankelijk!

Account instellingen

Het goed invullen van je accountinstellingen kost maar een paar minuten, maar is wel belangrijk. Zijn je instellingen namelijk niet goed ingevuld, kan dat ervoor zorgen dat je account verwijderd wordt. Met je accountinstellingen kunnen wij zorgen dat je account veilig blijft. Je accountinstellingen kun je vinden onder het kopje met je naam en vervolgens bij “accountinstellingen”.

Stellia handleiding - Account instellingen

Account instellingen aanpassen

Je accountinstellingen veranderen

Wanneer je naar je accountinstellingen gaat, kom je op dit scherm terecht. In de velden kun je je instellingen veranderen en je gegevens invoeren waar nodig. Je kunt bijvoorbeeld je e-mailadres invullen, of je wachtwoord veranderen. Ook je telefoonnummer kun je in dit scherm invullen. Wanneer je hebt ingevuld wat je in moet vullen, kun je op “instellingen opslaan” klikken en je instellingen zullen automatisch veranderen. 

E-mailadres
Je e-mailadres is belangrijk om juist in te vullen, omdat dit het e-mailadres is waarmee je ook in zult loggen op Stellia CMS. Heb je dit niet goed ingevuld, kun je niet inloggen. Ook kan het belangrijk zijn voor je bereikbaarheid. Bij verdachte activiteit op je account krijg je soms een mailtje met een verificatiecode, om te bevestigen dat jij degene bent die op je account bezig is. Gebruik je dit niet, kan het zijn dat je account geblokkeerd wordt. 

Telefoonnummer
Je telefoonnummer juist invoeren is belangrijk om ongeveer dezelfde reden als het e-mailadres. We gebruiken je telefoonnummer om te kunnen verifiëren of jij degene bent die bezig is op je account, als we vinden dat er verdachte activiteit plaatsvindt. In de meeste gevallen krijg je een telefoontje of sms’je in plaats van een e-mail. Daarom is het juist invoeren van je telefoonnummer belangrijk. 

Wachtwoord veranderen
In het laatste veld kun je je wachtwoord veranderen. Het wordt aangeraden om elke 3 maanden je wachtwoord te veranderen. Dit is om je account veilig te houden. Let wel op dat je een sterk wachtwoord kiest, zodat deze niet makkelijk te raden is. Wanneer je je nieuwe wachtwoord hebt ingevuld in het daarvoor bedoelde veld en je wachtwoord nog een keer herhaald hebt, kun je op “instellingen opslaan” klikken om de wijzigingen op te slaan.