Wij maken affiliate toegankelijk!
Geld verdienen met affiliate websites

Geld verdienen met affiliate websites

Niet alleen het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, ook steeds meer mensen weten geld te verdienen op het internet. Affiliate marketing is daar een goed voorbeeld van. Hoewel affiliate al langer bestaat, is het de laatste jaren pas echt in beeld gekomen bij het grote publiek. Er is steeds minder kennis nodig om handige trucs toe te passen en er zijn intermediairs die je daarbij kunnen helpen. Stellia is zo’n bedrijf: wij helpen jou geld te verdienen op het internet, zonder dat je daar veel kennis voor nodig hebt.

Affiliate marketing in huis tuin en keuken taal

Affiliate is een begrip dat om enige uitleg vraagt, het liefst in heldere taal, te begrijpen voor iedereen. Bij affiliate zijn vier verschillende partijen betrokken:
* de affiliate
* de adverteerder
* het affiliate platform
* de intermediair

De affiliate is degene die geld verdient en hij of zij wordt betaald door de adverteerder. Een simpel voorbeeld: jij verkoopt via je website taarten en maakt reclame voor een bepaald merk meel. Je verdiensten komen uit de kliks van jouw bezoekers op de advertentie over dat meel. Het is natuurlijk wel handig als de producten die je promoot, dus de advertenties, enigszins verband houden met jouw eigen website. Iemand die op jouw website over taarten komt, zal niet snel klikken op een advertentie over goedkope fietsen of visgerei.

De adverteerder is de persoon die graag wil adverteren op websites die relevant zijn voor zijn product. De meelverkoper wil dus best graag adverteren op jouw website over taarten en heeft daar geld voor over.

Het affiliate platform en de intermediair

Een affiliate platform is een plek waar vraag en aanbod elkaar vinden. De affiliate en de adverteerder dus. De intermediair is onmisbaar: de steun en toeverlaat voor elke affiliate: hoe werkt het? Wat moet ik doen, hoe kom ik aan een goede website en wie houdt in de gaten of ik het goed doe? Stellia B.V. is dé intermediair om jou te helpen goed geld te verdienen als affiliate. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *