Wij maken affiliate toegankelijk!
Stellia affiliate webshops

Geen WordPress maar Stellia CMS

Jaren geleden zijn we voor onze affiliate websites ooit eens begonnen met WordPress. Dit belandde echter al binnen enkele dagen in de prullenmand, waarna het eerste eigen platform 1.0 werd ontwikkeld. Dit was een enorme verbetering! Maar inmiddels hadden wij zoveel winkels dat er geen overzicht meer was. Onze klanten zaten met hetzelfde probleem. Steeds meer kwam daarom ook de vraag of wij het systeem niet konden versimpelen. 

Platform 2.0 werd ontwikkeld en kreeg de naam Stellia CMS. Dit moest de oplossing worden voor problemen waar wij als publishers met onze winkels tegen aan liepen.Niet alleen de achterkant van het platform hebben wij flink op de schop gedaan, ook de lay-out is compleet anders geworden. Niets is vergelijkbaar met Stellia CMS omdat het ongekend veel mogelijkheden heeft en volledig is toegepast op affiliate marketing. 

Als men toch een vergelijking wil maken, dan kan men het beste vergelijken met een webshop CMS. Hier praat men echter al snel over prijzen vanaf 25 euro per maand en de webshop CMS is ook nog eens totaal ongeschikt voor affiliate. Wij willen topkwaliteit leveren tegen enorme lage prijzen. En dat is gelukt!


Stellia CMS moest aan de volgende voorwaarden voldoen:

* Iedereen met een computer kan nu online geld verdienen
* Gebruiksvriendelijk, binnen 30 minuten een affiliate winkel online
* Alle winkels in één oogopslag inzien en beheren
* Ontwikkeld met de nieuwste technologie
* Minimaal 75% goedkoper dan het vorige systeem
* Samenwerking met de twee grote namen in affiliate wereld, Vimexx en Tradetracker

Misschien heb je al verschillende affiliate winkels. Al snel raak je het overzicht kwijt en je merkt dat de tijd die je erin stopt niet wordt terug verdiend. Dat kan en moet anders vonden wij. Met enkele affiliate webshops houd je vaak het overzicht wel, maar dat betekent wel dat je flink wat kennis nodig hebt om het allemaal soepel te laten draaien. Stellia CMS geeft overzicht en vereist geen technische kennis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *