Wij maken affiliate toegankelijk!
Adverteerder Expert

Expert.nl een tevreden adverteerder

Stellia CMS sprak met Michel Willemsen van Expert. Michel vertelt dat Expert kort geleden heeft besloten te gaan samenwerken met Stellia. “Een zeer handig platform voor mensen met een groot aantal affiliate websites”, aldus Michel. 

We kennen natuurlijk allemaal de winkels van Expert. Met maar liefst 140 winkels in Nederland, is Expert een home-elektronica specialist van formaat. Michel: “Wij gaan graag met de tijd mee en dat is niet alleen terug te zien aan onze producten maar ook aan onze service. Expert heeft nu ook een geweldige webshop waar je alles vindt op het gebied van home elektronica en altijd gebruik kunt maken van aantrekkelijke aanbiedingen”.

Waarom kiest Expert voor Stellia?Michel vertelt dat hij via TradeTracker in contact kwam met Stellia. Binnen dit platform zijn veel affiliate publishers aangesloten met focus op de verkoop van consumentenelektronica. Via onze productfeed met daarin uitgebreide filteropties is het voor publishers eenvoudig om Expert in hun promotie op te nemen. Expert wil met haar webwinkel de onlineconsument bedienen en is op die manier zowel online als offline eenvoudig te vinden. “Door mee te bewegen met de markt spelen we in op de wensen van de klant”. 

Inspelen op de wensen van de klant

Klanten van Expert willen snel vinden wat zij zoeken en onze webshop komt ruimschoots tegemoet aan die wens. Met een heel uitgebreid aanbod producten waaronder televisies, witgoed, alles voor de PC, huishoudelijke apparaten en nog veel meer. Zoeken op de website is heel gemakkelijk en ook is er altijd een groot aantal aanbiedingen zodat een regelmatig bezoekje aan de website meer dan loont. Natuurlijk wordt alles netjes bij je thuis afgeleverd, hanteren we een eenvoudig retourneringsbeleid én bieden de experts van Expert een uitgebreide service”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *