Wij maken affiliate toegankelijk!
Dion vertelt Deel 12

Dion vertelt: Je Stellia websites SEO-vriendelijk maken (deel 2)

Je Stellia websites SEO vriendelijk maken (deel 2)

In mijn vorige blog ontdekte je hoe je jouw websites gemakkelijk optimaliseert voor zoekmachines als Google. Op Stellia CMS kan dit binnen no-time door SEO titel & omschrijving en product tags toe te voegen. In deze twaalfde blog vertel ik meer handigheidjes om de zichtbaarheid van je websites te verbeteren.

Originele teksten schrijven

Wie websitebezoekers naar zich toe wil trekken, moet aan de bak met SEO. Het is geen hogere wiskunde, maar wel zaak om er regelmatig mee bezig te gaan. Zorg ten eerste voor een SEO titel & omschrijving van elke productpagina en plaats product tags op je websites. Daarnaast doe je er goed aan om op elke pagina een tekst te schrijven. Zorg voor een kwalitatief goede tekst met originele content. De tekst moet uiteraard gaan over producten en/of diensten op jouw website. Link zo nodig naar producten om de websitebezoeker op weg te helpen.

Zelf geen taalwonder? Laat dan je teksten schrijven door een tekstschrijver of vriend(in) die goed is in schrijven. Zorg dat je per tekst ongeveer 750+ woorden schrijft. Tot slot is het zaak om met regelmaat te publiceren, dus niet in een keer 10 teksten op je website pompen, maar plaats dan iedere week één gedurende 10 weken.

Rich Snippets & Google Ping

Naast dat jezelf aan de bak moet met SEO, doet Stellia CMS achter de schermen ook al een hoop voor je. Zo kun je je website Pingen op Google zodat deze in de zoekmachine gevonden kan worden, bovendien verbetert Stellia de online zoekresultaten van je websites door middel van Rich Snippets. Door een combinatie van eigen SEO-werkzaamheden en de technieken achter Stellia CMS kan het niet anders of je zult leuk bijverdienen. Maar, geduld is een schone zaak!

In mijn volgende blog vertel ik over mijn eerste sale.

Start een affiliate site