Wij maken affiliate toegankelijk!
Dion vertelt - ervaring Stellia CMS

Dion vertelt: Mijn ervaring met het gratis proefaccount bij Stellia CMS

Ik ga nu écht beginnen!

Na wekenlange zelfstudie over affiliatie marketing ga ik nu dus écht beginnen! Het voelt onwennig en goed tegelijkertijd. Het onwennige komt door het feit dat ik niet meer ‘veilig’ voor een baas/opdrachtgever en het bijbehorende vaste loon werk. Ik ga een uitdaging aan dat (financiële) risico’s met zich meebrengt. Toch heb ik veel vertrouwen in Stellia. Het is niet voor niets dat ik na grondig onderzoek terecht ben gekomen bij dit platform. En ik weet van mezelf dat ik niet zomaar in een opwelling ergens mee begin. Dit is een langetermijnproject waarmee ik op een leuke manier geld hoop te verdienen. Samen met Hans heb ik mij aangemeld voor een proefaccount bij Stellia (zonder automatisch verlengen).

Mijn eerste ervaring met Stellia CMS

Een paar dagen na het aanmelden legde Hans mij telefonisch haarfijn uit hoe zijn platform werkt. Hij nam een uur de tijd! Daarnaast vertelde hij over affiliate marketing en de realistische kansen dat Stellia biedt. Beide kanten van de medaille belichtte Hans uitvoerig. Zo vertelde hij over klanten die na een aantal weken de handdoek in de ring gooiden omdat ze niets verdienden, maar ook over klanten die naar een paar maanden al een royaal zakcentje overhielden.

De eerste affiliate shop is in de lucht

Geen sterke praatjes, maar realistisch zaken doen met een gemotiveerd persoon. Dat is hoe ik het eerste contact met Stellia ervoer. Over het platform zelf heb ik (nog) niets te klagen. Het werkt vrij eenvoudig en een handleiding is op de website te vinden. Daarnaast is Hans altijd bereikbaar voor een helpende hand. Ook tijdens dit gratis proefaccount. Mijn eerste website is al in de lucht. Dat smaakt naar meer! Toch moet ik een overweging maken of ik maandelijks geld wil investeren om Stellia een kans te geven.

In mijn volgende blog lees je waarom ik voor Stellia kies.

Start een affiliate site