Wij maken affiliate toegankelijk!
Stellia CMS - Dion

Dion vertelt: Mijn eerste meters als affiliate marketeer bij Stellia CMS

Dropshipping of affiliate marketing?

Al tijdens het proefaccount wordt direct duidelijk hoe Stellia CMS werkt. Ook beginners vinden hun weg snel. Mocht je met vragen zitten, dan weet je dat je vliegensvlug een helpende hand krijgt van de klantenservice. Mede daarom zie ik dit als een uitgelezen mogelijkheid om met affiliate marketing te beginnen. Stellia krijgt mijn vertrouwen, dus besluit ik er in te investeren: mijn proefaccount is inmiddels omgezet naar een betaald account. Erg spannend!

‘Affiliate huiswerk’

Wanneer de administratieve zaken zijn voltooid, krijg je toegang tot je volledige account. In mijn geval een pakket van twintig websites. Daarna maak je je eerste meters als affiliate marketeer. En wat voelt dat heerlijk. Na weken onderzoek ben ik eindelijk praktisch aan de slag.

In stapjes legt Hans (of iemand anders van Stellia) uit hoe en waar je domeinnamen vindt, welke thema’s je op Stellia hebt, hoe je gemakkelijk logo’s maakt en nog véél meer. Deze informatie bundelt hij kort samen in een schemaatje. Super overzichtelijk en handig. Aan de hand daarvan ga je aan de slag met ‘huiswerk’, maar dan leuker. Des te sneller zijn je websites immers in de lucht. Het motiveert mij enorm dat er tempo in het leerproces zit. Ik weet gewoon dat ik over één tot drie weken twintig websites heb waarmee ik kan verdienen. Tof, toch?

Werken aan een goede basis

Vaak heb ik de neiging om te snel te willen als ik enthousiast ben. Meer mensen hebben daar last van. Onzorgvuldigheid ligt dan vaak op de loer. Gelukkig ben ik mij er nu bewust van, want ik ben gebrand om goede websites te maken inclusief degelijke domeinnamen en een mooi logo. Als deze basis er strak uitziet kan het alleen nog maar mooier worden als er binnenkort product feeds op staan. Zie jezelf als jouw websitebezoeker en vraag je af of je er wat zou kopen. Is het antwoord ja? Dan ben je op de goede weg!

In mijn volgende blog beschrijf ik mijn zoektocht naar niches

Start een affiliate site