Wij maken affiliate toegankelijk!
Dion vertelt - Stellia CMS

Dion vertelt: Hoe ik op Stellia CMS stuitte

Het maken van een affiliate webshop moet makkelijker kunnen

Helaas was ik vergeten dat ik geen vormgevingskoning ben. Toen ik eenmaal met WordPress begon te prutsen had ik al snel door dat ik via een andere manier mijn affiliate websites moest bouwen. Tijdens mijn opleiding heb ik ook met WordPress moeten werken en dat is simpelweg mijn ding niet. Om mijn motivatie niet te verliezen ben ik opzoek gegaan naar een andere manier.

Opzoek naar het juist affiliate cms

Het eerste dat in mij opkwam was een bekende vragen om een website voor mij te bouwen. Uiteraard voor wat geld, maar toen ik naar mijn bankrekening keek veranderde ook dat plan. Ik begon mij zorgen te maken of mijn plan om de affliate marketing nog wel door kon gaan. Gelukkig laat ik mijzelf niet zo snel uit het veld slaan en begon ik te googelen naar alternatieven.

Stellia CMS bleef in mijn hoofd hangen

Na een paar dagen bleef één bedrijf in mijn hoofd hangen: Stellia. Vanaf het eerste moment dat ik de website bezocht vond ik het er goed uitzien: je krijgt een x-aantal affiliate webshops die je gemakkelijk maakt en onderhoudt. Daarnaast wordt haarfijn uitgelegd hoe alles werkt, zowel schriftelijk als telefonisch. Klonk goed, maar ik was redelijk wantrouwend, omdat internet vol staat met gasten die de meest onwaarschijnlijke dingen beloven. Daar ben ik, zoals je wellicht in mijn vorige blogs hebt gelezen, nogal allergisch voor.

Het eerste gesprek met Stellia CMS

Toen ik na veel onderzoek en reviews lezen contact opnam met Stellia raakte ik in gesprek met Hans, de welbespraakte eigenaar van Stellia.nl. Aan het begin van het gesprek keek ik de kat uit te boom en waarschuwde een stemmetje in mijn achterhoofd: ‘Straks trap je er toch in en ga je financieel op je bek’. Maar gelukkig was Hans al snel zeer realistisch en maakte hij mij niet warm met sterke verhalen. Hij probeerde geen dollartekens in mijn ogen te toveren, maar deed zijn best om mij goed te informeren over zijn service; die van Stellia. En dat klonk alleraardigst, gedegen en realistisch. Na een weekje nadenken was ik om. Dit is precies waar ik al die tijd naar zocht. Nu maar hopen dat het goed uitpakt.

In mijn volgende blog lees je mijn ervaring met het gratis proefaccount van Stellia CMS.

Start een affiliate site