Domeinstatus van je affiliate website

Om te weten of je website goed ingesteld is en een SSL-certificaat heeft ontvangen, kun je de domeinstatus nakijken. Om dit te kunnen controleren ga je naar “diensten” en vervolgens naar “domeinstatus”. Hier krijg je het volgende scherm te zien.


Controleer je of je affiliate domeinnaam goed staat ingesteld
Domeinstatus

Wat is DNS en wat is SSL?

Op dit scherm kun je zien of je DNS goed ingesteld is en of je het SSL-certificaat ontvangen hebt. Bij een groen rondje, is alles in orde. Bij een rood rondje ontbreekt er iets of heb je iets nog niet goed ingesteld.

DNS
De DNS-instellingen gaan erover of je domeinnaam gekoppeld is aan het juiste webadres. Als dit niet zo is, heb je een rood rondje en kan je website niet gevonden worden op de URL die jij hebt ingesteld. Hoe je je domeinnaam koppelt aan je DNS, lees je hier.

SSL
Je SSL-certificaat geeft aan of je website en alle content op je website opgeroepen worden via een beveiligde verbinding. Als je DNS goed ingesteld is, ontvang je als het goed is binnen 48 uur automatisch een SSL-certificaat. Hier hoef je niks voor te doen. Krijg je geen SSL-certificaat, dan gaat er iets mis op de server van de hostingpartij van je domeinnaam. Hier is Stellia niet aansprakelijk voor en om dit op te lossen zal je contact op moeten nemen met je hostingpartij.